Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (45)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, která se snaží zaujmout tanečníma kreacema hlavní hrdinky, což se tomu daří jen proto, že Rachele Brooke Smith je pěkná, jinak je to extrémně o ničem a já sem si z toho odnes jen to, že odteď mi přijde divný, když se řiká, že fotbalisti jsou narozdíl od hokejistů baletky ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem s kýmsi diskutoval na webu ohledně masakru v Manchesteru o tom zda u muslimů hraje roli zda jsou mírnění či radikální, nebo zkrátka jen to že jsou muslimové, když tohle začalo běžet v TV. A tak jsem se rozhodl téma krapet odlehčit asi to bylo i očima a luxusní postavičkou Rachele Brooke Smith proč jsem jedním okem film začal sledovat. Je to taká klasika pro dospívající děvčata se stokrát ohraným příběhem jehož kořeny můžeme nalézt až u Popelky a jejího zkoušeného střevíčku. Já mám ale tanec rád - tedy jako divák, a s vědomím, že mně padedé nikdo nikdy neuvidí dělat a kdyby snad pak se postarám aby všichni svědci zmizeli z povrchu zemského - jsem se na film rád podíval i z tohoto důvodu. navíc herci byli mladí fešní, hlavně dívky oku lahodily. Takže za mně za dvě pirulety. * * ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Původní Center Stage z roku 2000 mám hodně ráda a jak se dá čekat, tohle už samozřejmě nebylo ono. Ale dívala jsem se na to čistě jen kvůli tanci a hudbě, takže i když děj byl jako u mnohých jiných tanečních filmů naprosto předvídatelný a téměř podprůměrný, byla jsem zkrátka a jednoduše spokojená s tím, co jsem viděla. Rachele Brooke Smith byla v hlavní roli hodně sympatická. Zato Sarah Jayne Jensen jako její "rivalka" působila z nějakého důvodu docela staře (netuším, kolik téhle herečce/tanečnici je ve skutečnosti let, ale zkrátka na mě působila starší, než by měla být) - a když už ji zmiňuju, v galerii můžete vidět fůru jejích fotek (Rachele se paradoxně objevuje jenom na jedné - ten, kdo tady ty fotky dával, zřejmě netušil, kdo je hlavní postava v tomto filmu...) ~(3,4)~ ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak první polovinu filmu to vypadalo na 80%, ale bohužel druhá polovina nebyla tak skvělá jako ta první. Herecké obsazení se mi moc líbilo a hudba taky. Tancem jsem se celou dobu nechala unášet a pár kousků jsem si zkoušela i tady v pokoji, ale nakonec dám jen 60%. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Já ty taneční filmy prostě hodnotím jinak .. děj je naprosto o ničem, ale ty tanečky se jim povedly natolik, že za ně - a jen za ně - dávám tři hvězdičky .. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

je to tanecny film, navyse s minimalnym rozpoctom v porovnani so step up-my (kde si mozu dovolit aby sa tancovalo na zaujimavych miestach) tak musite byt skutocny fanusik aby sa vam to aspon trocha pacilo, ja taketo blbosti z duse nenavidim tak som to pozeral lebo ma manzelka k tomu donutila... ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že som trdlo. Myslel som, že idem pozerať jednotku a nie toto voľné pokračovanie. Hudobno tanečné filmy sú fajn ak majú čo ponúknuť. Len tu bohužiaľ neviem čo skôr malo zapôsobiť. Kedže nefandím super módnym tancom, tak sa mi páčil skôr ten balet. Prišlo mi to celé ako film o princovi a popoluške. Kto by už nefandil popoluške, že? ... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak to jen napsat. Ehm... Sledovala tuhle pecandu moje manželka, tak jsem se nechtíc přichomýtnul před bednou vedle ní no a..... A... No asi takhle - kdybych u toho do sebe nestáhl nějaký to pětipívo, nedal bych to. Ale jo, jednu hvězdu se pokusím i teď vidět stejně jak film taky dvakrát a dám jí trochu i z principu, pač mé ženě se to asi krapet i líbilo. Extra zábava za 35% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré nemá zmysel. Originál sa mi páčil, ale tomuto filmu chýba chémia s postavami, rýchlosť a ... sexepíl. 2/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pod dojmem původního filmu, který mne nadchnul, jsem se na toto pokračování moc těšila, ale přišlo trošku zklamání. To, že byl příběh jednoduchý, bez nápadité zápletky by ani tolik nevadilo, pokud by jej taneční vystoupení zastínila. Nestalo se, a kromě rutinního baletního nácviku a pózování bylo ve filmu k vidění jen málo originálních choreografií a kostýmních scénických čísel. Hlavní představitelka byla velmi pohledná, ale nepříliš charismatická a sympatie vzbuzovaly jen její výstavní zuby, čehož si evidentně byla vědoma. Také její mužský protějšek byl nevýrazný. Škoda. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Film uplně o ničem! Příběh debilní ale nejmín tři hvězdy musim dát za Rachele Brooke Smith! Taková kundička se ve filmu jen tak nevidí. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Nehezká Rachele Brooke Smith s fantastickou postavou a příšernou choreografií. Kdyby byla jiná režie, kdyby byl jiný scénář, kdyby byli jiní herci a kdyby hlavního choreografa střelili do hlavy asi by to bylo dobré. Ale to je až moc kdyby 2* ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Další taneční film, který nám ukazuje příběh obyčejné dívky, která se díky svému talentu dostane na vrchol. Rachele Brooke Smith to neskutečně slušelo a taneční výkony, které předvedla byly neuvěřitelné. Jen díky ní jsem dala tři hvězdičky, i když je příběh podobný ostatním tanečním filmům. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Taneční film, jakých jsou další desítky... Líbiví herci, taneční hudba, prestižní škola, trochu té romantiky, která projde "náročnou" zkouškou, problém sociálních tříd a konec, ve kterém se všechno vyřeší, všichni jsou spokojení a šťastní a dosáhli svého. Zkrátka nic, co bychom už neviděly aspoň v dvaceti obměnách. Nicméně všechno dohromady fungovalo docela dobře a pokud člověk potřebuje vypnout a má náladu na trochu té naivity a romantiky, tak proč ne? Navíc Rachele Brooke Smithová je extrémně sympatická, takže nakonec z toho ten průměr je. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky sa mi zdajú málo, pretože mám asi trošku slabosť pre tento žáner. Aj keď k baletu neinklinujem a Footloose sa mi páčil viac, to čaro tanca tam bolo. ()

Reklama

Reklama