Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Americký kreslený seriál z produkce HBO, který odstartoval 28. září 2008.
Jedná se o prvotinu tvůrce Steveho Dildariana. Prozatím vyšla pouze jedna série s desítkou epizod. I když se jedná o jednoduchou animaci, kvůli sexu a alkoholu v něm zobrazených není určen dětem.
Jak již název napovídá, vše se točí okolo hlavní postavy Timiho. Timi pracuje ve společnosti Omnicorp, žije se svojí přítelkyní Amy v jednoduchém bytě v New Yorku. Má neuvěřitelný talent říct něco nevhodného v ten nejmíň vhodný moment a to vše s naprosto klidným hlasem okomentovat. Timi je totiž člověk, kterého jen tak něco nerozhodí. (hateu)

(více)

Recenze (2)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik dílů. K minimalismu kresby (který působí, jako by výtvarníkem seriálu bylo pětileté děcko) bych řekl jen to, že mě osobně naprosto nadchl. Postava Tima je sympatická a není problém se s ním rychle sžít. Myslím, že místo faktu, že říká nevhodné věci v nevhodný čas, je pro něj typičtější to, že sám je vlastně docela normální, akorát se kolem něj motá dost šílenců a prdloušů, kteří jej zlanaří k různým (třeba zdánlivě nevinným) věcem, jež vždy končí naprosto tragicky. No, kdo by Tima nemiloval? ()

VonHayek 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý mikro-seriálek z produkce HBO využívající absurdní až "pythonovský" humor, který by snad mohl být ještě zábavnější po užití nějakých těch příjemných ilegálních látek.:-) Jedinou šmouhou je pro mne až přehnaně amatérská kresba a animace, která tak dle mne bohužel neplní stejnou funkci jako např. v minimalistickém South Parku. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • První část první epizody je pozměněný "kraťas" Angry Unpaid Hooker (2005), který režisér vytvořil o tři roky dříve. (kriplozoik)

Reklama

Reklama