Reklama

Reklama

Píše se rok 2020 a planeta Země byla zničena radioaktivním zářením nepřátelských vetřelců Ma´har. Zbylá lidská rasa přežívá na vzdálené planetě, kde je chráněna galaktickou námořní pěchotou. Aby byla uchráněna před dalšími útoky Ma´haru, je speciální komando vedené seržantem Sharpem vysláno na planetu Caprini, kde je hlavní základna Ma´haru, aby Ma´har definitivně zničili. Zde seržant Sharp se svými muži objeví tajné laboratoře, kde se unesené nebo zabité lidské oběti uměle oživují a přetvářejí v zombie, vlkodlaky, tříhlavé příšery a další stvůry za účelem zničení celé lidské civilizace… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

vw.cobra odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem velkým vyznavačem žánru sci-fi v různých jeho podobách, ale toto opravdu nešlo skousnout. Zmatené pobíhání a střílení rádoby vesmírného komanda na rádoby cizí planetě po rádoby monstrech, které vypadají jako ze sedmdesátých let minulého století, zoufalé herecké výkony a totálně děravý scénář nenapovídají snad ani na nízkorozpočtový film. Za shlédnutí tohoto paskvilu a parodie na sci-fi by měl režisér platit divákům, zvlášť, když vznikly další dva filmy s podobným námětem a stejnými zoufalými rádoby herci. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hovadina non plus ultra. Efekty z doby kamenné, stupidní děj, rozdělování obrazu… Zase je sice pravda, že si divák nemůže stěžovat na nedostatek akce. Já mám rád SF, ale koukat přes hodinu na stále stejnou kulisu je přece jen trochu moc. Netvrdím, že by se v celém filmu nemihlo pár zajímavostí, ale těch bylo velmi málo. Vše je umocněno špatným střihem, takže není vidět o co go. Odpad a to totální. CI 12112010 8243/8517+++++++ Souhlas s mým sedm let starým předchozím komentářem. Jen bych dodal, že ty obludy nejsou pořádně vidět kvůli rychlému střihu, a prachbídné kameře, která už trochu připomíná Found Footage. 20170409 ()

Reklama

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a panové připravte se na dlouhý komentář, protože si tohle fakt vychutnám. Na začátku máme partičku paintballistů, kteří jsou strašně cool a hustý, a tak podobně a rozhodli se, že to všem nandaj.. Samozřejmě si sebou tahaj troje uniformy na převelčení, tuny zbraní, prostě zhruba 3 tunový vybavení, které si asi nosí v neexistujicích baťůžkách...Nesmí tu samozřejmě chybět kozatá bloncka (je fakt pěkná), která úspěšně flirtuje se squad leaderem. Jo když jsem u pana vedoucího, tak jeho prstovou abecedu jsem fakt nechápal a když potom začal řvát povely a během asi 5 minut řekl 30krát tak jdem, myslel jsem, že chcípnu (nevim jesli smíchy nebo hysteríí). Když pominu vše vypsané výše, a že planeta Caprini vypadá jako naše, že efekty bych zvládnul udělat i já v movie makeru (a to je fakt co říct), a že zvuky jsou okopírované z Flashpointa a Counter-Strikeu, tak je Recon 2020 skvělý film! Těším se na pokračovaní, takhle jsem si totiž komentář už dlouho neužil :) Takhle nějak si představuji F-kový film. ()

prasacimor odpad!

všechny recenze uživatele

Prvú polku som prespal a druhú pre istotu už len preklikal. Jednoducho hrôza! Zbytočne sa rozpisovať, lebo toto je fakt vrchol demencie a k zábavnosti nepomohli ani "anglicko"(čínske) titulky, ktoré sú kapitolou samou o sebe. Radšej si pozriem Marabuntu tri krát za sebou ako mať s týmto ešte niekedy dočinenia. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Válka kámo, to je maso. A věř tomu, že sem ten masomlejnek, kterej to maso všecko pomele. Jeden mletej Ma´har za druhým. A za třetím. Ty vole, to ti povídám, moh bych ti vo tom vyprávět, jak jsme se jednou zakempovali a ti parchanti nás vole vostřelovali půl druhýho dne, dokud Sharp nedostal ten nápad s raketama. Nadělali jsme z nich fašírku, vole. Na Caprini jsem kámo byl ještě než všechny tydle sračky začly, povídám ti, je to ďoura, ale aspoň jsem si tam tehdá šoust s jednou ženskou, kerá byla udělaná z mariňáků. Kámo, hádám že teď to tam bude úplně jiný. Ale já mám svoji bejby a ta když to rozjede, tak si dává vole tři tácy nábojů za minutu. A to je nějaká ráže, kámo. A to ti říkám, společně ty sráče budeme kopat až někam do vesmírný prdele. Jestli teda vesmír ňákou prdel má. Taky sem vod mala hrál Duke Nukema! Už sem celej nadrženej, jak z nás budou mít nasráno v kalhotách. Seš tu sice novej, ale kámo to ti povídám, my jsme ta nejvostřejší jednotka, jaká kdy byla. Jen se rozhlídni, tady maj i ženský koule, to ti povídám. Budem je před sebou hnát jako ovce. A až se vrátíme, tak vo tom natočíme prímovej biják.**********Hele, no. Fakt nechápu jak může mít můj biják takový hodnocení. Jako chápete volové, že sme tam dostali solidně na prdel? To to neumíte ani trochu ocenit? Lidi jsou holt parchanti. Jako já vím, že se nám na ten biják nepodařilo schrastit nějakej extra velkej keš, ale tak dělali jsme co sme mohli. Já nejsem debil, vidím že ten film je docela sračka, ale je to aspoň prdel ne? Jako netlačte mi tu do hlavy, že ste se aspoň nesmáli. Hele, to vám povídám, kdybych to měl nějak vocejchovat, tak tomu normálně vrazím čtyry hvězdy, páč je to fakt sranda. Ale zase s uvědomuju, že celej film nemůže stát jenom na tom, že máme parádní převleky a celý je to děsná prdel. Dobrý no, tak říkám tři, abych byl spravedlivej. Ale kámové, to vám povídám, ještě jeden blbej vodpad a já a bejby vám osobně příjdem nakopat prdel. A tomu věřte, páč jste viděli v mým bijáku, jací jsme maséři. Vole zničil bych vás i bez bouchačky, stačilo by mi vás uhláškovat. Jsem drsnej. Jo. Páč jsem z GALAKTICKÝ NÁMOŘNÍ PĚCHOTY! Akorát si někdy říkám, kde je v tom blbým vesmíru moře. Ale furt lepší než schytat dvěstě análních sond a zcvoknout se z toho. ()

Zajímavosti (3)

  • Gillian Leigh přišla při natáčení jedné explozivní scény o zub. (Caelos)
  • Valerie Wiseman si zlomila ruku při natačení scény, kde bojuje jako jeden z androidů. (Caelos)
  • Dva vědci na začátku filmu, které zachvátily plameny, jsou osvětlovač Daniel Goyens a režisér filmu Christian Viel. (Caelos)

Reklama

Reklama