Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brad a Jane sdílejí telefonní linku, což jim způsobuje mnoho problémů. Ona ho považuje za sexuálního maniaka, on ji za zatrpklou ženu, která žije sama. Situace se změní, když Brad zjistí, že jeho nejlepší přítel Jonathan je do Jane zamilovaný. Poté, co ji Brad náhodou potká, zatají jí svou totožnost a rozhodne se jí udělit lekci. (fleurette)

(více)

Recenze (13)

burina 

všechny recenze uživatele

Pre súčastného diváka, ktorý už v žánri romantická komédia videl asi všetko možné, môže byť Pillow Talk dosť predvídateľný ale stále je to film nabitý vtipmi, skvelými dialógmi a s rozkošnou Doris Day, ktorá nám tu klasicky aj zaspieva. :-) Príjemne ma prekvapil Rock Hudson, ktorého herecký prejav a komika sú úplne prirodzené a príjemné. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nepatří k těm nejlepším starším romantickým komediím, ale k nadprůměrným určitě. Závěr je jasný od prvního dialogu, ale to patří k žánru. Hereci jsou občas topornější, ale zase snímek nabídne pár skoro-zvratů, je vipný, svižný, líbivý a určitě nezapomenu na scény z porodního oddělení a taky na flašku vodky. # [viděno: monitor, EN sub] # příběh *** | hudba **** | humor ** | akce - | napětí - | pustil bych si znovu *** ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Rock Hudson si po sérii vážnych filmov strihol komédiu a aj prispením Doris Day vznikla príjemná romantická komédia. V dobe vzniku bola kasovým trhákom, je pravda, že všetky atribúty aj so scenárom a pesničkou sú na slušnej úrovni. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film, ktory som pozeral len kvoli skvelej Doris Day /Muz, ktery vedel prilis Mnoho 1956/. Roka Hadsona mam na haku. Co som si pozeral filmografiu rezisera Michaela Gordona, tak toto povazuje imdb za jeho najlepsi film. Dialogy boli vyborne, Doris Day bola priamo skvela /na moju milovanu Gloriu Swanson aj tak nemala hihi/. Reziser si pohral s kazdou scenou a kulisy su na rok 1959 neskutocne namakane 74  % ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

17. Zlatý Glóbus za rok 1959 - nominace (3) - Nejlepší film (komedie), Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Doris Day, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Tony Randall ()

zette 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem to lepsi, bohuzel. Snad v kazdem momentu jsem mel pocit, ze uz jsem neco podobneho videl. Ale "filmove kulisy" New Yorku zaujaly, stejne jako Doris Day. To byl alespon v mych ocich zajimavy zensky typ. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele

Přepálená a kýčovitá romantická komedie, která však nepostrádá svůj osobní styl a humor, s kterým si v pohodě vystačí. Nejedná se o nic světoborného, ale jsou zde sympatické herecké výkony, příjemná atmosféra a několik dobrých vtipů, které v pohodě stačí na ty lepší 3* (6/10). I když už je tato klasika v některých ohledech řádně zastaralá, pořád je to docela fajn. ()

w_laura 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že na mě byl film docela zdlouhavý a já bych ho nejraději o nějakých těch pár minut zkrátila, protože jsem ztrácela pozornost a prostě jsem se nudila, je to fajn podívaná, u které se ještě ke všemu nasmějeme :) ()

lukas11the 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie, u které se nahlas člověk zasměje, za mě i romantická stránka příběhu fungovala. Jediný důvod proč nedám 5 hvězdiček, je pro mě osobně rozpačitý konec filmu. Přišel mi bohužel "šitý" horkou jehlou. A bohužel mi celkový výsledek a dojem pokazil. Přesto stojí za to film vidět. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto průměrná komedie, kterých jsou v tomhle žánru už stovky a vlastně bych se k němu ani nevyjadřovala, kdybych nebyla zaskočená tím, jak málo lidí ho vidělo. Zatímco jiné podobné filmy mají na ČSFD tisíce hodnocení, tady je to ani ne 200. Bude to zřejmě tím, že tento film nemá český dabing, proto ho najdou jen ti, kdo ho hledají. Ale jestli máte rádi americké romantické komedie z 50-60 let, tak byste tento snímek neměli minout. Je to sice průměr, ale celkem dobrý průměr. Jedno z hlavních témat je ženská nezávislost, kterou si teda film sám na konci pohřbí, ale i tak je tomu aspoň věnován prostor. A motiv toho, že si jedna postava hraje na někoho jiného a my jen čekáme, kdy to praskne tomu dodává intenzitu a zvědavost. ()

Reklama

Reklama