Reklama

Reklama

Ryan Bingham pracuje pro kariérní přechodové poradenství se sídlem v Omaze, jehož specializací je podnikový downsizing. Jinými slovy – propouštění lidí. Ryan létá po celých Spojených státech přes tři sta dvacet dní v roce a létání je podle jeho názoru nejlepší část jeho práce. Snaží se stát členem exkluzivního klubu častých letců, ke kterému potřebuje nashromáždit určitý počet letových mil. Zároveň se vyžívá v přednášení motivačních projevů o tom, jak si ulehčit život o fyzickou i emoční zátěž. Sám v tento způsob života věří, žije jen se svým příručním zavazadlem, se svým bytem má společné jen jméno na smlouvě, není si blízký se svou rodinou a nemá ani žádnou jinou blízkou osobou. Jeho život se ale obrátí vzhůru nohama, když jeho společnost najme Natalii Keenrovou, mladou ambiciózní ženu, která firmě doporučí, aby přešla k propouštění lidí „online“. Ryan věří, že Natalie tak docela nechápe, jaké to je někoho propustit z mnohaleté práce. Jejich šéf tak navrhne, aby Ryan a Natalie vyrazili na další pracovní cestu spolu. Ryana k přesvědčení Natalie vedou i osobní záměry, protože při svých pracovních cestách se stýká s Alex, která stejně jako on oceňuje elitní status jejich leteckého klubu. (Viacom)

(více)

Diskuze

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Renton: Ono se to určitě pojí i s mediálním ohlasem. A ten je přeci nejsilnější až při nebo po samotném ceremoniálu. Taková reklama zadarmo, a navíc ve všech tuzemských médií. Ale je pravda, že příval "oscarových" jistot přichází až po vyhlášení. Takže se vlastně vyšachuji navzájem. Ale očekávám, že dojde ještě k několika posunům (spíš směrem k létu). PS: Na leden a únor přeci jen připadá několik kandidátů - Imaginarium, Pevné pouto a Bratři.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

CheGuevara: Nj, tak to ještě trochu specifikuji - proč to tedy nefunguje v lednu nebo únoru (tj. v době po nominacích, ale před rozhodujícím ceremoniálem)? Tou dobou by nedošlo stejně diváků? Vábnička by ve většině případů zněla stejně.
Většina z nominovaných vyjde stejně naprázdno a jsou jen nominované.
Navíc, i kdyby třeba Up in the Air získalo 3 Oscary, stejně bude na kampaň, při předpokládané premiéře 11.3., vytištěna jen sada plakátů s "nominován na..."

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Renton: Má. Pročti si jakoukoliv pooscarovou či předoscarovou diskuzi. Všichni tvrdí, jak jim je to jedno a přesto se z těch výsledků můžou zbláznit.Jj, americká akademie vzbuzuje vášně. A na Dévédé to funguje ještě o něco lépe. :)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

V Americe v kinech tradičně do konce roku (limitovaně už dnes..), aby stihl Oscarové nominace .. tím pádem v ČR (pokud se plán udrží) těsně po Oscarech, aby se případně svezl... Fakt to má u českých diváků takovou váhu, když bude na plakátu "Nominován na nejlepší režii" třeba?

Butch

Butch (hodnocení, recenze)

Spíš jeden z oscarových favoritů a já doufám že vyhraje :)

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Reitman, Clooney, Farmiga, Bateman, Simmons a navíc ten Trailer. Z toho by mohl být filmový zážitek měsíce. Přinejmenším.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Hřejivá člověčinka od Reitmana s jako vždy báječným Clooneym. Beru všemi deseti! :)

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

vorheese: Já mluvim o tom traileru, který postnul KooNY v příspěvku pode mnou. Tam je Iggy Pop a je tam i trochu víc naznačeného děje. Přesto z něj nic necítím, nic co by mě dokázalo navnadit ke zhlédnutí filmu. Jinak ohledně trailerů obecně sdílím přesně stejný názor - také mě děsně serou trailery, které během minuty ukážou celý děj. Už jsem o tom psal i jinde, například v diskuzi Surrogates. Tenhle trailer sice mnoho děje neukazuje, (což mě těší) nicméně také mě nedokázal ničím zaujmout. Toť vše.

vorheese

vorheese (hodnocení, recenze)

Hellboy: Právě takhle by trailery (podle mě) měli vypadat. Když si třeba vybavím trailer na Ostrov, kterej ti za dvě minuty stihnul shrnout skoro celej příběh i s pointou, tak se pak na samotnej film můžu, s odpuštěním, vy... Tady právě člověk neví o čem to přesně bude, ale dá to nádech atmosféry fimlu a tím zakončením ("We're not swans. We're sharks.") i takový menší vodíko. Prostě všechny čtyři palce nahoru.
Btw kde je tam Iggy Pop? (Myslim, že hudba je od Charlese Atlase, konkrétně skladba Genova)

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Iggy Pop v traileru mě potěšil, ale jinak z toho zatím vůbec nic necítím. Kde je nějaký vtip..? Doufám, že výsledný film bude v pohodě, Jasona Reitmana mám rád, ale zatím je to dokonalé nijaké.

vorheese

vorheese (hodnocení, recenze)

Už jenom trailer bych s trochou nadsázky označil za jeden z nejlepších filmů letošního roku.

fruitbueno

fruitbueno (hodnocení, recenze)

Ten Clooney snad hraje v každém druhém filmu letos:-) každopádně je to dobře, pan herec umí...

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

sledovat!!! určitě jeden z filmů, kterému si nemůžu dovolit služit návštěvu v kině... už bych pomlau brala i trailer :)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Juno mě sice příliš nenadchlo, ani Thank you for smoking, ale Reitman je velmi zručný... A hlavně je tam reinkarnace Caryho Granta, takže to nevynechám ani kdybych chtěl :)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Vera Farmiga v kovbojce

Vera Farmiga v kovbojce

18.04.2010

Byla oslňující v Lítám v tom (za které získala nominaci na Oscara) a snad ještě víc v hororu Orphan. V dalším filmu si pořádně zastřílí. Půjde totiž o nezávisle financovaný western A Thousand Guns, v… (více)

Mezinárodní filmový festival Cinema Mundi

Mezinárodní filmový festival Cinema Mundi

08.02.2010

Město Brno a Jihomoravský kraj budou mít konečně velký filmový festival. Cinema Mundi 2010 se uskuteční 24. 2. – 3. 3. 2010 v Palace Cinemas Velký Špalíček. Přichází nejen s unikátní dramaturgií, ale… (více)

Reklama

Reklama