Reklama

Reklama

VOD (1)

Jax má plné zuby čím dál horších zločinů motorkářského gangu, ke kterému patří. Navíc se dozví, že mu jeho manželka, která je závislá na drogách, porodila syna. (Netflix)

Recenze (2)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Wendy je na tom vážně špatně. Pořád u ní probíhá detoxikace. Pořád jen breči. No a? Říkala jsem si, že byste si s ní mohla promluvit. Dát jí vědět, že není uplně sama. Věř mi, nic, co té fetácké štětce řeknu, v ní nevzbudí pocit, že ji má někdo rád. Zapomněla jsem, jak dokážete být přímá." ============================== "Tentokrát to bude jiný. Ted mužu žít pro svoje dítě. A v tom se právě pleteš. Ty nemáš žádný dítě. Tu výsadu jsi ztratila. Jesli na to dítě byt jen padne tvuj stín, nebo zkusíš nějaký právní triky kvuli opatrovnictví, tak tě oddělám. Tobě nikdy nebude říkat mami." Když pominu to, že se hádaj kvuli nějakýmu nedonošenýmu kriplovi, kterej jim ze života udělá větší peklo než jorkšír z množírny, tak to má místy docela výživný dialogy. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Seems pretty sturdy to me. I've been through hell, landed on my feet. Your father was hit by a goddamn semi, dragged 178 yards. And that bastard lived for two more days. Tellers do not die easy." "No, we just die bloody." Pilot rozhodne zaujal. Charizmatické postavy, zaujímavé dejové línie v rámci samotného gangu aj Jaxovej rodiny. Len tak ďalej... ()

Reklama

Reklama