Reklama

Reklama

Zákon gangu - Série 4

(série)
USA, 2011, 10 h 52 min (Minutáž: 42–60 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Ron Perlman, Mark Boone Junior, Dayton Callie, Kim Coates, Tommy Flanagan, Ryan Hurst, William Lucking, Theo Rossi, Maggie Siff (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(14)

Recenze (9)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8,5/10. - Tak jsem dokoukal 4 sérii a já to opět víc miluju. Po boku 1 série asi nejlepší série, a jsem rád kam Kurt Sutter tento seriál rozvíjí. Série je nejdramatičtější, plná napětí, vysvětlování spousty nedovysvětlených záhad. Pořádný konec kdy Clay byl konečně vyšachován z vedení Samcro. Dovysvětlila se smrt otce Jaxe Tellera. Jax tu dostává enormně moc prostoru a já tu postavu strašně žeru a miluju kam se jeho charakter ubírá. Vztah s jeho ženou je taky pěkný jaký řeší krize ve vztahu. Do toho věci okolo jeho matky Gemmy. Ten 2 roční time skip mezi 3. a 4. sérii byl naprosto od věci a jsem za to rád. Herci tu ze sebe tříští enormní herecké výkony. Taky jsem zíral že Samcro přijalo obchod s drogami a dostali tu prostor i kartely. Co mě na celém seriálu štve je ta telenovelní šablona. Kdy nějaké epizody jsou často nudný filler. Občas tam jsou o ničem dialogy a série by se dala shrnout i v 9. epizodách. I přesto mi to v ničem nevadí, když seriál nabízí neskutečně zajímavý příběh a postavy. No a já? Já si jdu pustit okamžitě 5. sérii. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím možná nejlepší série. Opět pomalu bobtná vnitřní konflikt. Clay se opět ukazuje jako totální zmrd a i Jax má pár scén na přesdržku (např. zbití pornohvězdy). Na rozdíl od předchozí série mi přijdou zápletky uvěřitelnější, ač při podrobnějším zkoumání by si člověk mohl povšimnout, že některé situace jsou trochu na sílu, aby poháněly dál děj. Při sledování to však odsýpá a nepůsobí to moc rušivě. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia séria. Tvorcovia tentokrát postavy skutočne nešetrili a viaceré z nich vystavili sérii vyhrotených situácii, z ktorých si takmer všetci členovia odniesli fyzické či psychické šrámy. Nehovoriac o tom, že sme sa s viacerými členmi SAMCRO videli naposledy. Gang sa v jednej časti vnútorne opäť rozdelil a v závere si dokonca našiel nového lídra. Konflikt medzi Jaxom a Clayom, ktorý postupne napriek pokojnejším obdobiam kumuloval od samotného úvodu tentokrát vyvrcholil naplno, aj vďaka tomu, že sa Jax dozvedel konečne (parciálnu) pravdu o smrti svojho otca. Zafungovalo aj zapracovanie nových postáv ako agent Potter a kartel na čele s Romeom, v podaní nezameniteľného Dannyho Treja. Ako som písal pri finálnej epizóde, tempo trocha v samotnom závere zbrzdil plot twist s napojením kartelu na CIA, ale nechám sa milerád prekvapiť ako sa s tým tvorcovia vysporiadajú v pokračovaní... ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsme se dočkali toho, co v seriálu nejvíc chybělo. Dostaly tu pořádnou roly kartel a jejich drogy. Měl jsem pocit, jako kdyby na každém rohu číhalo nebezpečí. Jediné, co mi fakt nepříjemně vadilo bylo dementní chování Šťávy, naprosto zbytečně ho takto zkazili. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí výborné sérii tady začátek trochu brzdí a děj se hodně rozmělní do dalších aktivit. Ke všem běžným darebárnám přibylo pašování drog od mexického kartelu a už toho bylo tak nějak moc. Ale jak bývá zvykem, ke konci se všechno vyhrotí na maximum. Poslední epizoda - překvápko, které snad nemohl čekat vůbec nikdo. A jako třešnička na dortu - za mexickou stranu se do série vetřel i starý Danny Trejo. Už jen na okraj. Jeden chlápek v epizodní roli mi tam byl povědomý a pak jsem si ověřil, že to byl opravdu David Hasselhoff. Uff. ()

Galerie (361)

Zajímavosti (1)

  • Speváčka, ktorú možno nakrátko zahliadnuť počas zbierky na záchranu parku je Sarah G. White, dcéra herečky Katey Sagal, ktorá v seriáli predstavuje postavu Gemmy. (0verseer)

Reklama

Reklama