Reklama

Reklama

Zákon gangu

(seriál)
  • USA Sons of Anarchy (více)
Rozhovor 7 - Theo Rossi
USA, (2008–2014), 79 h 33 min (Minutáž: 39–81 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Ron Perlman, Kim Coates, Tommy Flanagan, Theo Rossi, Maggie Siff, Winter Ave Zoli, Johnny Lewis, Emilio Rivera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(92)

Obsahy(1)

SoA je motorkářský gang působící ve fiktivním americkém městě Charming u mexických hranic. Gang vedený Clayem (Ron Perlman) a jeho nevlastním synem, hlavním hrdinou, Jaxem (Charlie Hunnam). Živí se převážně obchodem se zbraněmi. Seriál mapuje působení gangu, obchody se zbraněmi, Jaxovy pochyby o směřování gangu, osobní spory mezi členy, do kterých zasahuje v neposlední řadě rodina. Největší hrozbou pro SoA je však agentka ATF a místní zástupce šerifa. (Sonnik)

(více)

Recenze uživatele KlonyIlony k tomuto seriálu (1)

Zákon gangu (2008) 

Holky, milfky, mašiny, záplaty na džíny, citliví machové, kterým nikdy nenaroste pivní pupek, i kdyby chlastali sebevíc, a kteří jakožto gang překupníků zbraní dávající na držku Mexičanům a vařičům pika nevytáčí průměrného amerického patriota, který se připravuje na kolaps civilizace skupováním konzerv s fazolema a munice.____ Seriál sice má plnohodnotné postavy a zápletky, ale bohužel je od začátku plytký, místy až trapný. ()

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

01.12.2021

Kurt Sutter, scenárista a tvůrce kultovního seriálu Zákon gangu, oznámil nový seriál. Ten tentokrát vytvoří pro streamovací službu Netflix, ponese název The Abandons a bude se jednat o westernové… (více)

Charlie Hunnam najde psího kámoše

Charlie Hunnam najde psího kámoše

25.05.2020

Málokterý herec by si zasloužil více práce než právě Charlie Hunnam. Hvězda seriálu Sons of Anarchy, nebo snímků Král Artuš: Legenda o meči či Gentlemani za sebou doposud nemá jediný komerční hit, v… (více)

Reklama

Reklama