Reklama

Reklama

Krásy evropského pobřeží

(seriál)
  • Francie Tour d'Europe du littoral vu du ciel (více)
Francie, 2005, 30x6 min

Režie:

Yannick Charles

Recenze (25)

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha dílů, o Algarve zde. V Itálii u moře kvůli turistům už všechno vybetonovali a tak se turisté hromadně přemístili do Egypta a Španělska.  https://www.ceskatelevize.cz/porady/10179604652-krasy-evropskeho-pobrezi/208382541850001/ ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem měl slabost pro letecké záběry krajiny, které tak divákovi ukázaly pro něj netypické panoramatické záběry. Krátké, pěkné a výstižné. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Občas na tento několika minutový spot narazím jako na vsuvku mezi pořady a moc se mi líbí letmé seznámení s evropským pobřežím. Krátké, nenucené a rozhodně lepší než reklama nebo teleshoping s Horstem Fuchsem. Víc takových drobných dokumentů, které vás alespoň malinko nalákají k návštěvě těchto míst. 90% ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Je to jen 6 – 7 minut. Ale každý díl je malým klenotem, který zaujme a překvapí, nadchne. A člověk užasne, jak je ta naše planeta krásná a co všechno lidi dokázali vytvořit. K tomu výborně ladící meditativní hudba a vlídný komentář v podání Pavla Rímského, to všechno je báseň, která ve mně vždy ještě dlouho doznívá. Přesto v ČT zařazují tento pořad zcela nahodile a nepravidelně, a přitom by si zasloužil hlavní vysílací čas. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama