Reklama

Reklama

Sazka Fotbalista roku 2011

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Soutěžní / Sportovní
Česko, 2012, 81 min

Obsahy(1)

Libor Bouček provází slavnostním vyhlášením prestižní ankety z pražského Žofína za účasti reprezentačního fotbalového výběru. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakožto fotbalový fanda se vždycky rád podívám na podobný pořad, kdy se vyhlašují nejlepší fotbalisti, trenéři, tým atd… Jen mi to už poslední dobou připomíná Českého slavíka, kdy to někteří dostávají už jen tak permanentně pořád dokola a ne zcela zaslouženě. Petr Čech je sice pořád dobrý brankář a především v repre nás vždycky podrží, ale poslední dobou dělá čím dál víc chyb. Dle mého je momentálně nejlepší Jiráček a je obrovská škoda, že to nevyhrál. Jinak gratulace trenérovi Vrbovi. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Omlouvám se, ale fotbal není moje parketa a předávání fotbalových cen mojí parketou už vůbec není.| Průměr: 10% (odpad!) | ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že se tohodle hnoje vůbec někdo zůčastní. Vrchol trapnosti byla účast Rudy z Ostravy. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

To to vážně nejde dělat na úrovni? Když pominu špatné technické zázemí, viz Koler ohnutý téměř o metr ke stolku s mikrofonem, aby ho bylo vůbec slyšet, přijde tam ten debil z Ostravy a to je pro mě konec! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se Libor Bouček pořád do všeho cpe. Jeho obličej není zrovna obličej playboye, i když on by strašně moc chtěl. ()

Larikazka odpad!

všechny recenze uživatele

Další exkrement do kopy hnoje na české scéně. Na Libora Boučka už se nedá koukat. Ten kluk snad dostal lopatou přes držku, když vyrůstal. Fotbal v ČR stojí za houby. Anketa a výběr reprezentace do televize? Jděte se vycpat. ()

Reklama

Reklama