Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními aktéry příběhu jsou manželé Emma a Antonio. Po roce odloučení se do jejich rodiny vrací brutalita, která vždy tvořila jejich manželství. Tentokrát však i s drsnými následky. Kromě nich sledujeme ještě jeden manželský pár a rodinu Antoniova šéfa Elia Fioravantiho. Ten se ze všech sil snaží zachránit svou politickou kariéru, ale zároveň tím nevědomky ničí i svůj osobní život a své ženě Maje nedává jinou možnost, než aby ho opustila. Svému synovi se navíc vzdálil už dávno. Jednoho perfektního dne ale Emma, Antonio, Elio a Maja vyloží na stůl všechny karty, aby se pokusili znovu získat kontrolu nad sebou a nad svými životy, plnými falešných her a přetvářek. A to i přesto, že by tím mohli zradit ty, které nejvíce milují. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Italové kladou důraz na zvýraznění pocitů postav.Mastandera toho záporáka zahrál za jedna.Vlastně to celé bylo o jeho roli.Jak se žije člověku který ví,že to zlo v sobě má a stačí sebemenší spouštěč a už to nezvládne.Vlastně mi přijde že se režisér soustředil pouze na něj a ten zbytek byl křoví. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nechám si zajít chuť a zůstanu radši u svých docela všedních dnů, než bych si užila jeden perfektní po vzoru tohoto filmu, který zdánlivě poklidnou formou vypráví o tom, jak mohou být některé vášní nabité vztahy destruktivní. (80%) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Ferzan Ozpetek a jeho film nielen o medziludskych vztahoch. Tie sice nepatria do vseobecneho rozhladu, no doakzu urobit  zo zivota pekny masaker   : 68 % ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama