Reklama

Reklama

Micu x micu Drops

  • Japonsko 蜜×蜜ドロップス (více)

Obsahy(1)

Yuzuru Hagino není jen dívka - je otrokem. Její "pán" je Kai Renge, sadistický sukničkář, který miluje hrátky se svým "honeyem" - studentem, který mu musí pomáhat (sloužit) do té doby, než ukončí školu, jinak bude vyhozen. Vydrží Yuzuru, nebo bude vyhozena? Problém je, že všechny předchozí "Honey" vydržely týden… (Zíza)

Recenze (2)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle OVA zase byla výhra. V jakési pošahané střední škole pro zbohatlíky je doučovací kurz Kuge. Tam můžou jen zbohatlíci nejzbohatlejší. Pak si můžou vybrat obyč študáka, který je svojí pomocí dotlačí až k maturitě. Tenhle bezmála sexuální otrok se nazývá honey. Hlavní hrdina Honey x honey drops na svoji kravku připnul náušnici, aby mu ji někdo neukrad. Je to svaloun krasavec a v basketu umí dávat sexy koše. Jinak si totiž neumím vysvětlit, že slečna měla při jeho košíkovém výkonu ve tváři výraz, který v anime obvykle mívají dámy během deflorace. Každého, do pojme chuť se na tuto zvrhlou kombinaci basketbalu a sexuálního obtěžování podívat, předem lituji. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bože, to je tak stupidní... To je samý Kai, Kai, Kai a proč, proč, proč? To úplně trhá mé IQ na I a Q... Ale aspoň ten ending se jakš takš dal poslouchat... Nerada dávám odpad, takže v překladu: * = 0,00000001* -_^ ()

Reklama

Reklama