Reklama

Reklama

Skupina studentů, kteří se brzy mají stát doktory, využívá pro svoje drogové večírky zdrojů univerzitní lékárny. Netuší však, že jejich počínání má „v merku“ místní podivín, jenž si vše natočil na video, a tak ho při nejbližší příležitosti neváhají zfetovat. Černé svědomí jedné ze studentek se začne ozývat právě ve chvíli, kdy se lékaři chystají do komatu upadlého mladíka odpojit od přístrojů. Jediná možnost je vyzkoušet doposud neověřenou látku podporující mozkovou činnost. To se však ukáže jako zásadní chyba… (Richie666)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Diváka bez fantázie možno tento výtvor pobaví, no ostatní budú trpieť. Mňa napríklad celý čas trápil zadok slečny Kebbelovej, o ktorom som nevedel, či ho má naozaj väčší ako ostatné dievčatá, alebo je to len kvôli pomeru strán 16:9. Až z foto na Imbd som zistil, že to pomerom strán zrejme nebude. Zbytok tiež slabšie hrajúceho castingu ma neoslovil a úprimne sa priznám, že som im ich osud doprial. Na rozdiel od iných priemerných filmíkov s podobným žánrom sa však tento dopozerať dá a tých 55% si zaslúži. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní, řemeslně více než dobře zvládnutý hororový thriller, jehož jedinou skutečně výraznou slabinou je to, že se drží zbytečně při zemi tam, kde by se z námětu dala vcelku snadno vytřískat pořádná jatka. I snaha být něčím víc než pouhopouhou brutální řežbou by se mohla ocenit, ale pouze za podmínky, že by se zde to klišoidní "něco víc" opravdu nacházelo. Ve skutečnosti zde však najdeme pouze partu nesympatických skoro-teenagerů, nesympatického pošuka v kómatu, naštvaného "ducha" a hru na drama. Ale i tak se mi na ten film koukalo dobře. Tři hvězdy a díky bohu za každej horor, kterej přeleze přes hranu průměru. Další název: Red Mist ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Freakdog je slangový výraz pre "úchyla" a filmu s takýmto názvom sa nemôže stať nič horšie, ako celý čas nudiť a prudiť diváka predvídateľnou, "korektnou", remeselne učesanou a neúchylnou nudou. Toto mi Paddy Breathnach v úlohe horrormakera urobil už druhý raz (prvý raz s Houbičkami) a do tretice si s ním už nijaké rande nedám...ibaže by priniesol nejaké fest úchylné houbičky... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném večírku pořádaném partou mediků upadne jejich vinou do kómatu neoblíbený a věčně žalující koktavý retard, kterého na něj pozvali, a který nikomu nebude chybět. Parta se o celé záležitosti rozhodne pomlčet. Jen Catherine bude mít nějaké výčitky svědomí a rozhodne se na svém novém pacientovi v nemocnici tajně aplikovat nepříliš probádanou léčbu, po které pacient upoutaný na lůžko získá schopnost vtělit se do jiných osob a jejich prostřednictvím tak vykonat pomstu na těch, co mu ublížili. Arielle Kebbel v hororu? To jsem si nemohl nechat ujít a ono to stálo za to. Scénář jí a Sarah Carter předepisuje nějakou tu promenádu ve spodním prádle, příběh je takový netradičně pojatý slasher s dost hustými vraždami, při kterých kamera jen velmi neochotně uhýbá krvavým detailům. Sice je to celé postaveno na jednom velkém nesmyslu a ještě si to dovoluje tvářit se vědecky, ale na druhé straně je to natočené velmi zručně a hlavně hororově, takže s filmem jsem neměl problém a bavil mě. ()

Votvirak 

všechny recenze uživatele

Zase taková sračka jako tady pár jedinců píše to nebyla. Náhodou celkem dobrý námět. .Musím tedy oponovat názoru Richie666 neboť tento film rozhodně nenudí. Je jasný že od toho nemůžeš nic čekat,ale že bych si trhal vlasy kvůli blbostem které se ve filmu objevily a nudil se u toho k smrti ...to vážně ne! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama