Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek s nůžkama a ukolébavou byl velkej příslib a opravdu sem byl hodně natěšenej na tenhle horor, prvních 5 minut je prostě jednim slovem úžasných, jenže jaksi posléze se z toho vyklubala jenom naprosto obyčejná vyvražďovačka, která se sice snaží působit promyšleně, chytře a vyvarovat se všemožnejm klišé, ale vlastně to je totální předvídatelná kravina s hromadou klišé, kde je tak nehorázně nevyužitej potenciál úchvatný postavy Babyface, že by se z toho nejeden hororovej fanoušek rozplakal, jak malý dítě. Pár gore scén je ale dobrých ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle mi teda nesedlo. A to mám horory z přírody rád, ale tady tento video film se mi nelíbil. Proč? Scénář. Prostě mi ten děj přišel naprosto pitomý a zpracování taky nebylo nix extra. Ale to bych ještě odpustil, že sem tam nějaký efekt není top třída mi zase tak nevadí jako to, že nápad a myšlenka tohoto filmu je tak neskonale dementní. Jo, nebojím se to říct, podívejte se sami a posuďte jednání postav a o co že to tady vůbec jde. Nejen že to působí blbě, ale chvílemi to je až směšné. Navíc týpek, kterého znám z Prciček 4, kde hraje Stiflerova střelenýho bráchu, mi tady vážně moc nesedí. 20% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemožno uprieť dobrý námet a slušne vystajlovaného zabijáka. Film však výrazne stráca svojou pomalou a nezáživnou prvou polovicou, kým sa dej ako-tak rozvinie do inak celkom zaujímavého hixplo krvavého, hororového príbehu s prekvapivým rozuzlením, je už divák dokonale v letargickej nálade, takže nakoniec si ani toto pozitívum a pekný finiš nedokáže naplno vychutnať. Chcelo to nejaký nápad, ktorým by sa oživila prvá polovica snímku aspoň do takej miery, aby diváka udržala v tom správnom napätí a lepšej príprave na to čo má prísť. 55/100 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladíkov Carda, Retarda, Jozefina Mutzenbcher a Pretty Woman sa na podnet Cardu rozhodnú vypátrať 20 ročný "bohom zabudnutý", zakázaný horor, ktorý bol natočený opovrhovaným, zvráteným, zabudnutým, nezvestným režisérom "Hitchcockovým" bratrancom z tretieho kolena. Na miesto natáčania do zapadákova tretieho druhu ich zoberie, znovuobjavená, samotná dcéra režiséra, prostitútka Jozefína. Tej však v skutočnosti nejde o objasnenie straty nikdy svetom nevideného onoho hororu, ale o dokončenie samotného "veľdiela" . Horor je klasickou vyvraždovačkou, ktorá je síce lepší priemer video filmu, no napriek tomu neprekvapila ničím, čo by ma zdvihlo zo sedačky. 60 %. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Namet a celkovy pribeh uchazejici,ale jak uz to tak byva potencional nevyuzity a zpracovani slabe.Herecke obsazeni nevhodne a vykony nepresvedcive.Postavit se zabehanym horrorovym kllise tim ,ze mobili funguji s plnym signalem je pekne,ale kdyz je ta skupinka nedokaze logicky vyuzit, je smutne.A proc ti mistni burani chodi po lese s brokovnici nabitou slepymi naboji a pak s tim strili na to znetvorene dite ,je uz naprosto nepochopitelne...... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)
  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)

Reklama

Reklama