Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý mi bol v úvode predstavený ma zaujal. No v polovici filmu to začalo vyzerať ako klasická nezáživná vyvražďovačka. Našťastie veľmi rýchlo film chytil druhý dych a tým sa vyhrabal z podpriemeru. Musím oceniť, že na hororový film to malo celkom slušný scenár. A rozhodne neodchádzajte pred skončením titulkov. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemožno uprieť dobrý námet a slušne vystajlovaného zabijáka. Film však výrazne stráca svojou pomalou a nezáživnou prvou polovicou, kým sa dej ako-tak rozvinie do inak celkom zaujímavého hixplo krvavého, hororového príbehu s prekvapivým rozuzlením, je už divák dokonale v letargickej nálade, takže nakoniec si ani toto pozitívum a pekný finiš nedokáže naplno vychutnať. Chcelo to nejaký nápad, ktorým by sa oživila prvá polovica snímku aspoň do takej miery, aby diváka udržala v tom správnom napätí a lepšej príprave na to čo má prísť. 55/100 ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

Zachytávanie zvukov zo sedemdesiatych a osemdesiatych rokov znie dopadá príliš hlucho a suchupárne - vykrádačka ulepená od smiešneho scenáru, ktorý sa bude možno niekomu zdať originálny, podkopnutá vrcholne nesympatickými postavami, enormne grotesknou postavou vraha a evokácia ducha starých gore/slasher snímkov tristne stroskotáva na dezolátnom bode. HILLS RUN RED odkaz filmov ako TEXAS CHAIN SAW MASSACRE, DELIVERANCE alebo HILLS HAVE EYES svojou neschopnosťou v nepotrebnej "exhumácii" (odkaz stále pretrváva, čo je hlavným bodom úrazu týchto "exhumátorov") nechcene opľúva. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příběh, Tad Hilgenbrink, atmosféra, postava Babyface, některé gore scény -možná by si to zasloužilo víc herců, první polovina se rozjíždí pomalu/// No tak je pravdou, že by mi větší frekvence herců vůbec nevadila. Nadruhou stranu film si bez problému vystačí se čtyřmi hlavními herci. Přecijen jejich živonost je celkem velká. Hodně překvapil námět a celkově scénář filmu, který je hodně na úrovni. Dějové zvraty se tu najdou a i když se dají celkem lehce předvídat, prostě tady jsou a to se cení víc, než kdyby to byla stále dokola omílaná nuda. Potěší závěrečných 15 minut, které opravdu překvapí. V každém případě by si tento film zasloužil pokračování./// Celkem 79%/// ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Celkom schopná vyvraždovačka, ktorá je tentoraz zameraná na likvidáciu nie teenagerov zo strednej školy (ako to býva u mnohých hororov) ale celkom nečakane, o študentov, ktorí sa rozhodli natočiť dokument o brutálnej vyvraždovačke z osemdesiatych rokov. A aby sa to nepodobalo mnohým filmom tak má hlavný zabijak namiesto karnevalovej masky klauna, alebo zabijaka z kapucňou, masku detskej bábiky. Nuž, Letherface mal masku z ľudskej kože a Babyface je poňatý trošku iným nepekným spôsobom. Je to desivé? Musím priznať, že áno. Hororových fanúšikov to asi neprekvapí ale miera brutality spolu s napätím robia z tohto filmu fakt nevýdaný kúsok. Podľa mňa dosť slušný horor, pre slabé povahy určite(kto neznesie hektolitre krvi a mučenia, nech to ani nepozerá, je to pre jeho dobro:)) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)
  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)

Reklama

Reklama