Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding, Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) je člen pohraniční stráže v poušti Nového Mexika. Právě tady ho dostihuje jeho temná minulost, když ho tu objevuje vůdce jeho starého gangu a nutí ho přes hranice pašovat drogy. Zvolí si život, který chtěl jednou provždy nechat za sebou, nebo se pokusí za každou cenu zachránit svou rodinu? V drsném thrilleru, který posouvá hranice napětí, se ve vedlejších rolích představují Omari Hardwick (Záchranáři, Gang v útoku), Sharon Leal (This Christmas, Dreamgirls) a Evan Ross (ATL, Pride). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $2,528,321 //počet predaných kusov 141,245 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé minúty som si myslel, že mám pred sebou zle obsadený tuctový akčný film. Pretože Cuba Gooding Jr. sa na úlohu drsného príslušníka pohraničnej stráže vôbec, ale vôbec nehodí. Na stvárnenie tejto postavy by bol ideálny povedzme Chuck Norris. Lenže ono to nebol len zle obsadený, ale aj desne stupidný film. Odkedy sa tam obaví ten smiešny černošký gang, tak to stráca úroveň s každou ďaľšou scénou. Neohrabané filmárske pokusy o navodenie akejsi rozťahanej atmosferičnosti sa tiež ani trocha nepodarili. * ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zase jeden zo série filmov, pri ktorých si už o týždeň neviem spomenúť na názov. Priemerný tuctový film, z ktorého sa dojmy stratia ako poopičná bolesť hlavy po bruféne. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to History of Violence, samozrejme v slabšom prevedení... Pochmúrna atmosféra, pomalé tempo, nepresvedčiví herci, scénar... to všetko zanechalo stopy na Linewatch a potopilo Goodingové šance na "znovuzrodenie". Hlavná dejová línia sa zvrhne v neprospech celého snímku. Nižší priemer 4/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dal jsem šanci tomuto snímku díky Juniorovi, ale jeho herecké, spíše neherecké, umění v tomto snímku je příšerné. Obsahově povedené, leč špatně zpracované. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vyšumělo mi to z hlavy asi tak dvě minuty po dokoukání. Je to film, kterej se hodí když máte třeba kocovinu. Sympatický bylo reálné zabíjení a bitky, žádný extrémy. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Zajimavy namet, kteremu ale chybi zrucne zpracovani. C. Gooding Jr. neni nijak zvlast kvalitni herec a film stojici na jeho vykonu tudiz nemuze byt kvalitni. V podstate jen bezducha strilecka (konec) nebo bezduche zabery krajiny (zbytek). Chybi nejaky sjednocujici prvek, vubec jsem nejak nepochytil zamer filmaru. Proste jen slepenec "podivnych" zaberu, ktere by dohromady mely tvorit film, coz se nedeje. Hodnoceni napomaha, ze jsem predtim shledl Righteous Kill, jinak by mel jen jednu hvezdicku. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding v dalším béčku, tentokrát ale povedeném, s dobrou atmosférou a solidníma hereckýma výkonama ve vedlejší roli!! Proč se na film koukat nebo nekoukat vám neřeknu, je to béčko a takových průmysl vyrobí ročně tuny!! Jednou větou: Mám doma Oskara, roli pořádnou však nedostanu, je to divné, něco je špatně, snad v béčkovém proudu nezůstanu!! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Gooding předvedl své pravé já na plátně a je stoho role, která mu naprosto sedla a tyhle filmy mu svědčí! Délka filmu ideální, příběh má spád a vše se to zaplétá ve volném tempu, což mi vůbec nevadilo! Akce a přestřelky dobré, lehké napětí, příjemné postavy a mexická poušt, která tomu dodala šmrnc! Zápletka jednoduchá, ale funkční: do domu pohraničního strážce jednou vtrhne gang lidí z jeho minulého života a chtějí po něm, aby jim pomohl vyzvednout a převést drogy! V tu chvíli je ohrožena jeho slušná kariéra strážce, ale i život rodiny.. Musí přistoupit na jejich pravidla ikdyž ví, že to nedopadne dobře... ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

První film s touto tématikou, co jsem viděla a byla jsem příjemně překvapená. S Cubou jsem viděla jen samé komedie, takže jsem byla touto jeho rolí nadšená. Nenudila jsem se jak tady mnozí, což nechápu. Mám spíš pocit, že v dnešním uspěchaném světě nikdo nemá čas si sednout a užít film, který ubíhá pomaleji, ale přitom příjemně plynule s napjetím a očekáváním, jak tohle může dopadnout. Fakt se mi to líbila hlavně jsem byla velmi spokojená s koncem, což je pro mě důležité. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Kubík je věčný béčkový herec, pokud má hlavní roli a ani tady tomu jinak není. Klasické klišé o temné minulosti nynější dobrého poldy, která si ho najde. A to stačila jedna kulka, která byla navíc zasloužená. Ovšem to by tento snímek vůbec nevznikl. Pomalé tempo nevadí, ale scénář je nenápaditý a příběh pohřbívá do vod průměrnosti. ()

fabuloz 

všechny recenze uživatele

Strašně rozházený děj.... Začátek - začíná slibně.... Prostředek - docela nelogický obrat děje.... Závěr -naprostá neslučitelnost se zčátkem, tudíž totální propad. Toť vše, dá se na to dívat, ale pouze jako pohodovou oddechovku, u které potřebujete vypnout, jinak nic. Slabota! ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Atmosféra dobrá, ani zápletka není úplně špatná, ale nějak tomu něco chybí. Nebo přebývá - asi Kuba, ten se mi tam moc nehodil, nic proti. Rozpačitý zážitek z filmu hodnotím 2 ** ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Po vcelku solidní Kráčející skále se Kevin Bray rozhodl pro režii tohodle snímku. Spoluprací s Cubou Gooding Jr. na Linewatch se režisér snažil udržet, či vylepšit svůj standard. Nepovedlo se mu ani jedno a jedná se spíš o akční "drama", které zkouknete a hned vypustíte z hlavy, nic ve Vás nezanechá. ()

Reklama

Reklama