Reklama

Reklama

Noel Gallagher: Sitting Here in Silence

(TV film)
všechny plakáty
Hudební
Velká Británie, 2006

Obsahy(1)

Noel Gallagher je hudební skladatel, textař a zpěvák, kterého zná spousta lidí z rockové kapely Oasis. Roku 2006 předvedl své umění lidem v London's Union Chapel po boku G. Archera, T. Kirkbrida a s akustickou kytarou, jejíž zvuk se ladně odrážel od stěn kaple.

Seznam skladeb:
1. (It's Good) To Be Free
2. Talk Tonight
3. Fade Away
4. Cast No Shadow
5. The Importance Of Being Idle
6. Half The World Away
7. Wonderwall
8. Slide Away
9. Don't Look Back In Anger
10. Married With Children (Lenarek)

(více)

Recenze (6)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud nepatříte mezi lidi, kteří považují označení britská kytarovka™ za nejhorší nadávku, jakou lze označit hudební styl nějaké kapely, ale naopak v něm vidíte svůj cup of tea, pak je to koncert přesně pro vás :) Musím říct, že mi to osobně přijde jako příjemná hudba. K vidění zde. ()

weselow 

všechny recenze uživatele

Hlavní pozornost se sice logicky upíná na Noela Gallaghera, kdo ovšem pozvedává úroveň koncertu na víc než přehrávání táborákových odrhovaček je Gem Archer, pro mě hlavní hvězda večera... ()

Lenarek 

všechny recenze uživatele

Noel Gallagher ví, jak člověka citově pohladit, aniž by se o to pokoušel násilnou formou. Děkuji za ten nádherný zážitek, který je v mém srdci navždy. ()

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Tak ako v Cabaret Sauvage aj tu Noel dokazuje, že je jeden z najlepších skladateľov (a mimochodom aj spevákov) súčastnosti. Čo pesnička to hit, čo tón to pohladenie po duši... no comment ()

tomlanda 

všechny recenze uživatele

Důkaz skladatelské výjimečnosti Noela Gallaghera. Oasis se proslavili díky přemíře elektrických kytar, s tím pramenící zvukové stěně a silným stadiónovým refrénům. Je až k nevíře, jak málo stačí NG, vlastně jen jedna stolička a akustická kytara, aby z těchto místy přeprodukovaných písniček dokázal vytvořit příjemně melancholickou, melodickou a duši pohlazující session. Povinnost pro všechny milovníky melodické kytarové scény. Btw famózní výkon Gema Archera ()

Reklama

Reklama