Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do svých 18. narozenin si Aaron Corbett žije poklidným životem amerického středoškoláka, ale pak se mu změní svět. Zjišťuje, že je Nephil – půl člověk, půl anděl. Jenže vše naznačuje tomu, že by mohl být i Vykupitel. Tedy spasitel padlých andělů, který jim může odpustit hříchy a vrátit je zpět na Nebesa. Tímto zjištěním však jeho cesta jen začíná. Jsou tu Mocní, kteří se snaží Nephily odklidit z povrchu zemského. (haydee)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Fallen vznikl podle románu Thomase Sniegoskiho The Fallen, který měl 4 díly. První filmový díl vznikl v roce 2006 (ABC Family Original Movie). Další dva díly následovaly až po roce. Filmová minisérie je tedy celkem třídílná. Správně tedy měli redaktoři na IMDb jenom změnit charakteristiku prvního dílu na třídílný seriál, což se ovšem nestalo. Stejnou chybu pak zopakovali i editoři na ČSFD. Není vždy nejchytřejší slepě opisovat z jiných databází. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

To isté ako Fallen (2006), rovnaké hodnotenie a rovnaký názor. Z celkového pohľadu nič moc... námet zaujímavý, ostatné sa hodnotiť možno ani nedá... 3* pretože je to pozerateľné, možno asi tak 20 min ku konci som dostával kŕče a začal kývať nesúhlasne hlavou. ()

libka.s

všechny recenze uživatele

Nechápu. Jaký je rozdíl mezi tímto seriálem a tím třídílným z roku 2006, který zde na CSFD také je? I s ohledem na velmi rozdílné hodnocení. Stejný příběh, stejní herci. ()

Reklama

Reklama