Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex North dluží peníze svému starému příteli Walterovi, který je chce okamžitě zpět. Násilím vpíchne Alexovi jedovatou látku, která jej zabije, nebude-li mu do 80 minut podán protijed... Alex má vymezený čas, během kterého musí získat peníze na splacení. Začíná nervy drásající závod s časem, na jehož konci čeká velké překvapení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Webb 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná splácanina a napodobování filmů Zastav a nepřežiješ a Hry. Ono se furt něco děje takže to nenudí ale moc dobrá kvalita filmu z toho zrovna nevyzařuje. 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Něco málo pozitivního by se na tom najít dalo... Hmmm... Třeba ty nepovedené scény pod závěrečnými titulky, ano! Jinak hrozný film o chlápkovi, co utíká o život, neb má v žilách sajrajt, a celé to skončí tak, že máte chuť tvůrce akorát tak nakopnout za ten veletoč v žánru. ----- Představte si, že by někdo natočil film, který je křížencem Cranka a Hry. Těžké, viďte? A teď si ještě představte, že jde o německý film. Nic proti německým filmům, ale dokud se to celé motá kolem Vražd v zahradách nebo Derricka, či dejme tomu Případ pro dva, to ještě dá tolerovat. Ale jak se vrhnou na vlastní verze čehokoliv, jako třeba jistý Uwe Boll, smrdí to propadákem na všechny strany. Producent Volker Hahn se také snaží. A režisér Thomas Jahn jakbysmet. Hrají si s obrazem tak hodně, až netušíte, která bije. A namísto displejů s hodinami nechají běžet odpočet přímo v obraze. Všichni strašně přehrávají, asi se to teď nosí. A celá ta historka je o chlápkovi, který dluží prachy, něco mu stříknou do žil, on má jen určitou dobu, aby ty prachy sehnal zpět, a tak běží o život, aby na konci filmu se to zvrtlo natolik nečekaně, že byste nejraději filmové tvůrce zabili. Ale to už bych musel těžce spoilerovat. Úvod disku zařídí nezbytný protipirát, trailery na filmy Asterix a olympijské hry, Vůně dámy v černém, V Bruggách, Blond a blondatější, jedna reklama,a to je všechno, žádné další bonusy. Pořiďte si DiVx. Mimochodem, pod závěrečnými titulky filmu běží nepovedené záběry z natáčení, vskutku veselé - ostatně jako celý film. Publikováno: 14.10.2008 ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Sprosté béčko s místy překvapivě solidním scénářem a dialogy - to jsou ale opravdu jen vzácné okamžiky, jinak se to tady hemží hroznými herci, celé technické provedení je od a do z naprosto amatérské (střih, kamera, zvuková a hudební režie etc.). Zkrátka a dobře - ne, opravdu to nestojí za to. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Alex běží o život. Dluží velké peníze a Walter je chce zpět. Píchne do žil Alexovi nějaké svinstvo. Alexovi zbývá 80 minut života, aby sehnal peníze a dostal protijed. Nesplácet svoje dluhy je velká chyba. Měla by začít nervy drásající hra o život, nezačne. Film je chvílemi dost nudný. Němci se o něco pokusili. Zřejmě se učí točit filmy způsobem pokus omyl. Tady je to spíše omyl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro by se zdálo, že tohle má být celkem napínavý snímek, ale nakonec se ukázalo, že to až takový dril nebude, a to i přesto, že je zde jasně vymezený časový interval. Myslím, že z látky se dalo vykřesat rozhodně mnohem více, ale to se tvůrcům "80 Minutes" prostě nepodařilo a nakonec i celkem nudí. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po Klepání na nebeskou bránu jsem doufal, že T. Jahn předvede něco podobně kvalitního. Režijně to sice špatné nebylo, ale ten scénář... Pozor, drobný spoiler: Prach(s)prosté spojení Zastav a nepřežiješ s J. Stathamem a Hry s M. Douglasem - to myslím mluví za vše. Nebyl to sice nejhorší pokus od našich německých sousedů, přesto si raději pusťte zmiňovanou Hru. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem se dívat do konce, protože jsem chtěl vidět jak to dopadne a co to je za herce. Německo. . . Mluví to za vše. Občas nějaká dobrá scéna, ale nic moc. Konec je tak rochu nedomyšlenej. Když se člověk jen trochu zamyslí, tak přijde minimálně na dvě věci, které nezapadají. Podruhé už se na tenhle film nepodívám. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Od klepání na nebeskou bránu Thomas Jahn klesl opravdu hluboko,téměř na samé dno, na kterém je tolik špíny a léta špinavé práce, že ani nejlepší čistič na světě by s tím nehnnul.Akční film, kde vrchol akce je skok s autem do vody v pln rychlosti...No, kdyby alespon někdo schodil vosí hnízdo a dostal pár štípanců, akce by to byla určitě více vzrušující. Akční film pro mladistvé, kterým maminka nedovolí koukat na střelbu nebo nahaté ženy. Za totální překvapení na konci, musím hvědzu přidat. Jedno z nejzajímavější rozzuzlení pro mě, za poslední dobu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Boj s časem pod hrozbou smrti v německé režii zůstal ve vyznění někde na půli cesty. O akci tu sice nouze není, ale je to všechno hodně takové rozvláčné. Děj jakoby tu nebyl vůbec. Vynechat v příběhu zbytečnosti, zůstala by stopáž vhodná tak akorát k nějakému TV seriálu. Námět zřejmě inspirovaný americkým snímkem 'Hra' není špatný, avšak zasloužil by si daleko lepší zpracování. Snaha o napětí sice je, ale když se vše staví hlavně na slaboduché akci bez náležitého dějového akcentu, nemohlo to dopadnout jinak. ()

kabul 

všechny recenze uživatele

Dej nápadne podobný Zastav a neprežiješ a celé to skončilo ako Kurz sebaovládania. Nepochopil som úmysel tvorcov, ako keby chceli natočiť jedno a v závere si to rozmysleli, tak jednoducho surovo zmenili žáner. ()

route60 

všechny recenze uživatele

To že natočil tvůrce excelentní Klepáni na nebeskou bránu? Jak hluboce klesl je až neuvěřitelné, německá napodobenina trapného Zastav a nepřežiješ je pouhá zbytečnost. ()

Mr. Movie odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina je moc dobrý slovo. Takových nelogičností jsem už dlouho neviděl. Pokud to byl záměr a pokus o nadsázku, pak chyběla pointa. Každopádně jsem to dokoukal jen pro to, jaká lahůdka zbyde na konec. A ehle pokus o HRA 2. No hlavně že to mám za sebou. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Filmů s námětem odpočítávání zbytku živiota je spousta, ale tenhle patří mezi ty slabší. Děsně ukecané akce i vycpávky. Hysterické herecké výkony, pitomé náhody a vůbec všeobecná řidina. Nervy drásající to opravdu je, ale nervy to drásá tou filmovou nepřesvědčivostí. Ten, kdo vytvořil onen velebásnický český překlad názvu to možná měl raději pojmenovat Nudová šance. Pár kladných bodů za rozuzlení a za muziku. Přitom Thomas Jahn natočil Klepání na nebeskou bránu (1997), a to lze bez uzardění doporučit ke shlédnutí. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Keby to bola parodia na filmy tak to by som pochopil, no vykradat niekoho napady a spravit s toho film, sorry, toto sa nerobi. Zial nemci opat nicim novym neprekvapili aj ked sa urcite snazili. Akcia striedala akciu, no aka to nahoda, pocas celeho deja narazaju ti isty ludia opat a znova do seba ako keby nik iny neexistoval, dej vo velkom pripomina omnoho lepsiu snimku Zastav a neprezijes a na zaver Hru. No na pozretie myslim si, ze staci ved tie ksichtiky hercov pri trpeni, prezivani a prekvapeni stoja za pozretie. ()

Reklama

Reklama