Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová generace neodolatelných mladých bojovníků se v těchto romantických, akcí a humorem nabitých dobrodružstvích vypořádává s utajovanou ďábelskou společností. Hrdinové jsou členy Akademie mušketýrů, která byla v 17. století ekvivalentem vojenské akademie. Mladí mušketýři přinášejí nový pohled na klasický příběh čtyř Mušketýrů Alexandera Duma: jeden je okouzlujícím, po zábavě prahnoucím synem slavného mušketýra D´Artagnana; další je krásnou, štíhlou mladou ženou v přestrojení; třetí je geniálním vynálezcem a poslední je básníkem a bojovníkem. V kombinaci s magií, démony, fantastickými vynálezy a intrikami naši mladí hrdinové žijí, milují a bojují za lepší svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Karen Cliche nikdy neměla štěstí na seriály, ale pokud už se stala součástí týmu nějaké té kanadské televizní zábavy, tak jí rozhodně učinila přijatelnější. To byly všechny ty show jako Vampire High, Mutant X nebo Adventure Inc., Young Blades byly poslední zajímavé. Flashe Gordona jsem už ani kvůli ní nedokoukala. Mládí Dumasových mušketýrů není úplně špatný nápad, ale chce to být fanoušek a nemít vysoké nároky. Obdobná show bývala Královna meče. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Na AXN pod názvem Mladí mušketýři /// TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +výber herců, slušná akce, občas vtip -charakteristika postav, je to docela nuda, scénář je blbost/// Přemodernizovaná blbina, ale zábavná. Psal jsem po první části. Po třetí od toho odcházím a snižuji na 2*. I jako kulisa to není moc použitelný. Vtip se v dalších částech vytratil a příběhy jsou hooodně stupidní. Něco jako později Xena nebo Hercules. Nehledě na to že hlavní čtveřici tvoří Dartaňanův syn, ženská, která se převléká za chlapa, vynálezce a španěl. No tak kde to sme?/// Celkem 45%/// ()

Reklama

Reklama