Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wes Keller je mladý muž žijící ve světě, který se zhroutil a ve kterém přišel o svou rodinu. Benzín, zásobování potravinami ... vše zkolabovalo. Svět, který známe přestal v podstatě existovat. V tomto prostředí se Wes snaží najít potravu a bojuje s protivníky, pro které jsou palivo, baterie a náboje cennější než-li lidský život. (mosnak)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele

Levná spatlanina Mad Maxe, Posledních lidí a nejspíš ještě jiných postapokalyptických filmů. Problém je, že děj je řiďounký (naprosto zbytečný úvod, jak mu zhebla rodina, je roztažený skoro na třetinu filmu), laciné kulisy pouště někde v Nevadě působí - hm, lacině? - a herecky jde o amatérské pokusy o herectví. Tož tak. --- SPOILER PRO TY, CO TO NECHTĚJÍ DOKOUKAT DO KONCE: Ačkoliv už nejsou ženský, potká ženskou, ale ta stejně zhebne. On jde zničit jedno z těch olejářských měst, co za všechno můžou, ale zhebne taky. Naprosto příšerná animace obranného robota, co ho v předposledním záběru střelil. Obraz jak při pokažené televizi. Závěrečné titulky. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco jako moooc špatný vtip. Čekal jsem podobnou záležitost jako The Eli Book,ale toto...? Tragédie... ()

merigieren

všechny recenze uživatele

tak o stahování nejde, ale ztrácet čas s koukáním se nevyplatí. Lidstvu dojde benzín, vše se zhroutí, jeden chlapík co mu zabili rodinu se potuluje po krajině a shání jídlo, vraždí jiný odpadlíky, Pronáší děsně umělý hlášky, je to nekoukatelná kravina. po 35 minutách ji mažu. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

biedna lacnota. napodobenina book of eli. bez FFWD pre mna nepozeratelne :) .skoda stahovat viac ako 700 Mb verziu. ()

Reklama

Reklama