Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie, jíž se chopil režisér Don Most, představuje Williama Mapothera (známe ho kupříkladu z filmu Legendy z Dogtownu nebo ze seriálu Ztraceni) a Daniela Baldwina v rolích nejlepších kamarádů, kteří jsou zároveň obchodní partneři. Steve a Harry společně prožívají i krizi středního věku, ale ve chvíli, kdy se jejich obchodní aktivity blíží kolapsu, se náhle objeví velký kšeft. A oni si jsou jistí, že jejich život se tím navždy změní. Jenže sny o bohatství v konfrontaci s mocným a nelítostným světem obřích korporací prověří hlavně jejich vzájemnou loajalitu a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Svět obchodů a byznysu mě nikdy příliš nebral. Ekonomické články v denním tisku automaticky přeskakuji a ke světu financí a byznysu mám opravdu velmi daleko. A toto téma mě nebaví ani ve filmu. I když tohle byla docela stravitelná komedie, přesto nijak výrazněji nenadchla. Celé je to vlastně o dvou kamarádech, kteří spolu s dalšími třemi společníky vlastní firmu, která nevydělává. Ale mají patent na tzv. světelné tyčinky, které by mohly způsobit revoluci v zemědělském průmyslu. A jedna velká firma zatouží po zakoupení této licence. Jenže nic není tak, jak se zdá, a hlavní hrdinové jsou příliš naivní a nejsou evidentně stvořeni pro svět byznysu. Tolik tedy ve zkratce popis děje. Chvílemi se jedná o nudný film, ale chvílemi je to zase zajímavá a docela i vtipná záležitost. Film v mých očích právě dost zabíjí to téma byznysu, taková témata rozhodně ve filmech nevyhledávám. Ale když už jsem to viděl, tak musím konstatovat, že to vidím jako průměrný film, který někoho možná zaujme více, jiného méně. Co zde stojí za zmínku, to je snad jen účast Treata Williamse (hrál dr. Browna v seriálu Everwood) v jedné z vedlejších rolí. Jinak jsem tedy nebyl nijak výrazně zklamán, ale ani nadšen. Je to prostě průměr, takže dávám tři hvězdičky. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Beru to jako malorozpočťák a jako takový to bylo docela dobrý. Pravda, v tom byznysovém náhledu na film jsem se krapet ztrácel, přesto se u toho čas zabít dal. No, nevím, proč tomu dávám za čtyři, ale je to tak... ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem film dlouhou dobu nemohla nikde najít, měla jsem strašnou radost, když jsem ho konečně objevila a těšila jsem se na něj. Po pár minutách ale moje nadšení opadlo ... Film měl sice dobrý námět, ale scénář byl doslova na nic ... Film se mi začal aspoň trošku zamlouvat ve druhé třetině, ale konec mě zase vrátil na zem ... Tento film opravdu stačí vidět jen jednou ... ()

Reklama

Reklama