Reklama

Reklama

Inukami!

(seriál)
Japonsko, 2006, 9 h 58 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Mamizu Arisawa (kniha)

Kamera:

Cuguo Ozawa

Hrají:

Džun Fukujama, Jui Horie, Kaori Nazuka, Juki Macuoka, Ken Narita, Megumi Hajašibara, Nana Mizuki, Norio Wakamoto, Šigeru Čiba, Nobutoši Kanna, Aja Endó (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Kawahira Keita uzavře pakt s liščí démonkou Yoko a stane se jejím pánem přičemž doufá, že mu bude vařit a poskytovat jiné příjemné služby. Jenže jeho sny se rozplynou velmi rychle když zjistí, že Yoko je jedním z nejsilnějších démonů a rozhodně mu nehodlá vařit, ba právě naopak. Keita se s danou situací nehodlá smířit a hledá lásku u jiných dívek, což ovšem Yoko nemůže snést a Keitu vždy chytí a potrestá tak, že je pak po celém městě známý jako král perverzáků. (WildevilCZ)

(více)

Recenze (4)

daGGos 

všechny recenze uživatele

Pohodové komediální anime, jež sice nikdy nebude okupovat přední místa žebříčků, ale svůj hlavní účel, tedy zabavit, plní na jedničku. Jen škoda několika posledních dílů, při kterých se tvůrci snažili přitlačit na strunu vážnosti a dramatičnosti, což se však příliš nepovedlo a závěr tak místo vyvrcholení seriálu nabídl jeho zdaleka nejhorší pasáž. ()

HiccupIII 

všechny recenze uživatele

Slon! Trochu zvláštní humor ale proč né. Jestli se vám tenhle humor nelíbí tak se na to nedívejte já sem se takhle dlouho u anime nezasmál. Jenže jak sleduji tohle anime dál mé nadšení pomalu upadá. Přijde mi jako by se každý díl opakoval a byl tak nějak stejný. Konec už mi vůbec nepřipadal vtipný ale co hodnocení nechám. ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Další komediální bomba, zvláště ty samé perverzní vtípky, ty já moc rád. Sice v některých dílech maličko dochází občáas pára, ale stále je to hodně dobrá záležitost. ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

Anime ve kterém je jedna polovina lidí "Hentai (perverzáci)" a druhá polovina jsou ti co je odsuzujou a dávají jim nakládačku. No je třeba dodat, že první polovina jsou muži a druhá polovina ženy, jejich oběti. Někteří muži jsou Hentai i proti své vůli, za což může magie perverzních mágů, přičemž největší prase je hlavní hrdina, který ony holčiny neustále nahání a neustále dostává za to nakládačku :D. Jestliže vám to příjde zábavné, tak vřele tohle anime doporučuju. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama