Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má tři syny, žádného manžela a její život je uspořádaný chaos...

Róza je osamělá matka tří téměř dospělých synů. S jejich otcem se rozešla před mnoha lety a žádný s chlapců vlastně neví proč. Podezřívají matku, že příčinou rozpadu rodiny je její milostný románek. Róza se pere se životem statečně. Nejstarší syn Bernd vydělává peníze ve dne v noci, aby rodinu podpořil, prostřední Axi se zaučuje v bance a nejmladší osmnáctiletý Stan si odžívá bouřlivá léta na střední škole. Raději má ovšem divoké mejdany a noční tahy. I Róza kdysi žila bouřlivým životem. Teď si užívá svůj spořádaný občasný vztah s přítelem a píše laciné románky pro ženy. Všichni mají v tomto každodenním chaosu už svá místa, když se najednou na scéně objeví Jürgen, otec chlapců. Nikdo netuší, co dobrého to přinese, ale věci dostanou nečekaný spád. V hlavní roli uvidíme jednu z nejobsazovanějších německých hereček střední generace Corinnu Harfouchovou (1954), která si mj. zahrála i naši Boženu Němcovou v německém životopisném snímku "A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu" (2005) a získala řadu prestižních hereckých cen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Skip 

všechny recenze uživatele

Problémů až nad hlavu a ona aby to nějak ukočírovala. Že se jí to trochu vymkne, aby se vše v dobré obrátilo, to je "scénáristické mistrovství". Normální průměrný film, který nikoho nudit nebude, ale jásat nadšením taky nikdo nebude. ()

Slick 

všechny recenze uživatele

Docela čitelná dějová linie, zajímavý konec, celkově průměrný film, nicméně nebyl zas tak špatný... ()

vinceC 

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "B", ale v pevných kramflecích s živým dějem, který utíká a má něco do sebe. Nenudí, ale triko si kvůli němu rvát taky nebudete. ()

Reklama

Reklama