Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 2

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Recenze (879)

Deivulak 

všechny recenze uživatele

Dobrá chujovina.Smál sem se pořád ale největší výtlem sem chytl při parodovaní scénky z filmu Pád Třetí říše.:D a přiznání Korei za ůtok na USA. Julia Dietze je ozdobou celého fakt dementního filmu:D:. ()

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Celkově velké zklamání, ikdyž jsem vlastně nic velkého nečekal. Zapůsobil na mne originální námět nácků tajně ukrytých na temné straně Měsíce, chystajících svůj velký comeback. Rozjezd filmu velmi slušný, skvělá hudba, od první minuty jasná nadsázka. Jenže v co se film zhruba před polovinou stopáže zvrtl jsem nečekal. Bezduchá politicko-kritická, snad rádoby vtipná ale neskutečně NUDNÁ slátanina. Čekal jsem, že se dojem napraví alespoň ve velkém finále ale ono nikoli, bohužel. Pár trikových záběrů na které se celkem pěkně koukalo i fakt pěkná stylizace "dobové" techniky to fakt nezachrání, škoda. Za naprostou splašku však považuji scénu trapně "parodující" naštvaného Hitlera z Pádu Třetí říše, ten tomuto neštěstí nasadil korunu a bohužel již v půli filmu. Jak už tu několikrát zaznělo, ŠKODA !! Hvězdy za hudbu, námět a stylizaci, ostatní je k ničemu. ()

Brejdy odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji sci-fi více, než cokoliv jiného, ale jak tohle mohl někdo dokoukat do konce? Natočeno je to ve stylu španělské telenovely a low-costového sitcomu. O ději a hereckých výkonech raději ani nemluvě. Kdo si tohle pustí a má nějaký vztah k sci-fi, nemůže tomu dát více než 20%. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Fantazijní komedie. A není tak špatná, jak by se zdálo z okolních komentářů. Odkoukal jsem to s úsměvem. Berte to s nadhledem a bude to ok. Dávám lepší tři hvězdičky. P.S.: docela dobrý hudební doprovod. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Promarněný nápad.Vtipné momenty působí jako výkřiky do tmy a nebo jim rozumí jen znalci historie.Celkově ulítlé,ale něco chybělo. ()

StarFsh 

všechny recenze uživatele

"Make Love, Not War" zo 60-tých rokov opäť ožilo. Fajn, nie som proti, ale dalo sa to natočiť aj podstatne lepšie. Fyzikálne zákony platia všade vo vesmíre a preto by mali platiť aj vo filme, no v tomto rozhodne neplatia. Vymenúvať tu všetko, pri čom mi až zastával rozum by zabralo kopu času a miesta. Herecké výkony kolísali od "prúseru" po "solídny výkon". A tak to radšej zaklincujem troma hviezdami a heslom na rozlúčku: "Miluj svojho nácaka", či vlastne v tomto prípade skôr "svoju nacistku"... ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejúžasnějších komedií/parodií/satir za poslední dobu - pravda, moc konkurentů nemá, ale přesto.. Vypodobnění prezidenta(-tky) USA a vůbec celého rokování zástupců mocností bylo brilantní. Náckové sami o sobě hrají až druhou ligu. ()

HectorHagman 

všechny recenze uživatele

opravdu mozna nejpromarněnějši potencial filmu co sem kdy vydel a to sem vydel ledacos za blbosti......musim se pridat k prohlaseni ze take marne hledam Bollovo jmeno v titulkach ikdyz se na me jeho zdegenerovanej gzicht sklebi z kazdy sceny.... ()

vicvixx 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Příjemné. Totální vykašlání se na představu o klasické komedii/satiře/parodii. Pro mě skvělá myšlenka, mnoho bodů pro zamyšlení, mnoho klišé, geniální hudba Laibach, dotáhnutý design, hezky někdy až dojemné postavy. Za mě jasných 5 hvězd! ()

Volos 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, který sliboval královskou zábavu. Po shlédnutí sem zjistil, že nejlepší na filmu jsou nejspíš jeho trailery. Stručné shrnutí: minimum vtipných scén, jakási marná snaha režiséra udělat za každou cenu umělecký film a průměrné herecké výkony. Klasický případ filmu s velkým potenciálem, který se nepodařilo naplnit. Dvě hvězdy alespoň za nápad... ()

mar4s 

všechny recenze uživatele

Pro mně kvalitní bečkový film , satiristicky pojatý s velice příjemnou myšlenkou a lehnou davkou humoru :) ()

renegad 

všechny recenze uživatele

Po obrovských robotoch a iných výtvoroch deduška Večerníčka sa nám predstavil film kde (prekvapivo) sú na odvrátenej strane mesiaca ukrytý NACISTI!!! Nie nechcem tento film zhadzovať. Aj keď nemám v láske germánske filmy tak tu som sa kráľovsky bavil. Toto totiž nie je komédia v pravom slova zmysle. Toto je číra satira. Režisér sa perfektne pohral z dohadmi o nacistickom výskume aj s faktom že nacisti svoj výzkum viedli neobvyklým smerom. Takže rozdiel medzi ich "pokrokovými technológiami" a našimi je priam priepastný. Albinium, Einstein, lietajúce taniere to všetko tu dáva dokonalý zmysel a pre nejedného konšpiračného teoretika sa film stane modlou. Prichádzame v mieri. A ja vám nadeľujem rovných 5*. ()

kamic 

všechny recenze uživatele

Pokud se u tohoto filmu chcete dobře pobavit, tak ho vůbec neberte vážně. Finové vytvořili výborný koktejl z ingrediencí, které dohromady možná každému nesednou, ale fungují velmi dobře. Ať už prostředí skryté nacistické přípravky na Měsíci, jednotlivé hlavní postavy, vesmírná bitva (oj ty zepelíny!) a další přísady z filmu činí pastvu pro duši fantasy-scifi-steampunkového fanouška. ()

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama