Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 1

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Recenze (879)

Nahnilaruka 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten příběh nebyl tak plytký, dal bych o hvězdu víc, ale pár vtipů se tam najde, holky taky docela hezké a famózní ozvučení. Škoda těch děr ve scénáři..65% ()

doom.cz 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem četl zdejší komentáře a potom se koukal. Očekával jsem spíš zábavu "prd prc" ve stylu Leslieho Nielsena, ale film mě dost mile překvapil, místo prd prc humoru na mě vykoukla docela inteligentní politická satira, která sice čas od času ztratí tempo, vzápětí ho ale zase najde. Pár skvělých nápadů, mňam soundtrack od Laibachu, skvělé efekty... u mě dobré, 4* si to zaslouží. ()

alphatown 

všechny recenze uživatele

Blbost to teda byla. Ale ty vtipy mě opravdu dostaly. Hlavně mě pobavil korejec v OSN, americká prazidentka a ta obr německá technika, které chyběl už jenom počítač z mobilu. Velmi orgnální a už se těším na dvojku. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Myšlenka byla asi celkem dobrá, ale její provedení nestojí ani za to lejno. Mě stačilo se na toto "dílo" podívat jednou a už nechci. NIKDY!!! ()

Baal_Volturi 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailery, tak jsem se těšil na něco ve stylu nacistických hvězdných válek... Nebýt to komedie, tak bych dal více, super nápad, ale bohužel nedotažený a nasměrovaný špatným směrem. Dávám 3 hvězdy za snahu a za fakt, že to není film od velkých spoolečností. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

V roce 1945 se Němci evakuují na Měsíc, kde chtějí nejen zachovat svou civilizaci, ale získat i značné zásoby helia a v budoucnu napadnout Zemi a ovládnout ji celou... Plány jim však zhatí americký astronaut, který jejich základnu odhalí a tím spustí šílený spád událostí. No, za sebe musím říct, že nápad se mi líbil, několik povedených momentů se ve filmu také našlo, nicméně celkově to na víc než průměr není. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /základní myšlenka dobrá, ale ten děj opravdu velmi dětinský/, + /vizuální stránka dobrá, hudba výborná, Renate jasně nejhezčí, nějaký ten vtip, parodování a zesměšování taky bylo a je vidět, že si tím nejenom fanoušci vyhráli/, hodnocení - zajímavá sci - fi parodicko - politická blbost, co slušně pobavila, celkem se mi to líbilo, ale je to hodně zvláštní film, musí se brát se velkou rezervou neboli nacisté na Měsíci, Renate v nacistické minisukničce a prezidentka USA s popularitou v hajzlu ()

Tomas129 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů to vypadalo, že to bude fajn. Očekával jsem něco trošku vážnějšího a zajímavějšího, ale co z toho nakonec vylezlo, bylo hrozné. Totální kravina, vtipy trapné. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Né moc podařená sci-fi parodie,humor a hlášky nepovedené,herecké obsazení slabota,občas vážnější scéna která se tam vůbec nehodí. ()

Bynk 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať 4 hviezdičky ale po zhliadnutí nových Disney Star Wars dávam za 5. Star Wars sú proti tomuto tupé sci-fi bez nápadu. :-) ()

AfterParty 

všechny recenze uživatele

Ono asi záleží, kde a s kým na to koukáte a co od toho čekáte. Poprvé jsem to viděl s partou Němčourů v jednom nejmenovaném bádensko-württemberském městečku v kině, které dřív bývalo stodolou a ve kterém se místo popcornu prodávaly lahváče. Podruhé jsem to zhlédnul s partou přátel na jednom z našich pravidelných alko-rekreačních pobytů v lesích v bývalé hájence. Když zpoza měsíčního šutru vykoukl první příslušník Wehrmachtu v plynové masce, kamarád se smíchy skácel pod stůl. Pokud čekáte spoustu přízemních vtipů na téma nacismu, vesmírné lodě alá Zeppelin, německou hymnu, Götterdämmerung, oblíbenou scénu se zlobícím se Hitlerem z Pádu Třetí říše, a taky to, že se konečně dozvíte, co znamená zkratka USB, jste tady správně. Že se z toho dalo vytěžit víc? Dalo. Proto dávám filmu jen 4/5. Pátá hvězda patří fanouškům, kteří na to přispěli ze svého. Problém je, že kult nacismu se všema jeho zvrácenostma, genetickým programem, hledáním artefaktů, technologickou vyspělostí, směšnou symbolikou atd. je tak bezedná studnice parodických nápadů, že každému divákovi bude vždycky něco chybět k dokonalosti. ()

Mac._ 

všechny recenze uživatele

Co vypadá na první pohled jako parodie nácků, se ve skutečnosti vysmívá amíkům, potažmo všem státům, co se přetahují o to, kdo má větší klacek. A pokud se celý film táhne v komediálním duchu, konec divákovi stáhne koutky a normálního člověka donutí se zamyslet. Není to veledílo, ale dobře natočená oddechovka s vykřičníkem na závěr. ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele

Šílený film, šílenců z Finska, pokud Asylum neví jak, se dělají filmy, tak takhle. Tenhle film bud´ milujete, nebo ne. Ovšem ho kazí i několik maličkostí, jako např. casting některých postav. ()

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama