Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 1

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (878)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Luna když září, i svastika celá... náckům se daří, i negr jim zbělá." Připíjím likérem De-Albinisier na zdraví Timo Vueronsolovi, jakož i všem zpětně odalbínovaným negrům! Starý Áda se určitě obrací v hrobě, resp. v propadlišti dějin se zoufale chytá za svou neárijskou čtvrtžidovskou lebku. Nad tím, jak jim konečné vítězství už zase uniklo, opět jen o pověstný chlup, tentokrát chlup ze zadnice americké prezidentky. Pár užitečný informací z odvrácené strany Měsíce i odvrácené strany americké zahraniční politiky: Američtí prezidenti jsou čubky(sic!) prolhané, vybělený negr je šik, svastika je symbol míru, ale málokdo to ví, tenkrát v Roswellu 1947 američtí doktoři skutečně pitvali (neznámého obersturmbannführera), ke spojení sňatek není nutný (:-), stačí Potvrzení z oddělení pro rasovou čistotu, árijská učitelka na základní škole má zájem o 25cm dlouhé černé pravítko, no a Omnibus je "nezletilý mentál", páč si "křečovitý humor" užíval, jak standartenführer Hans Landa bavorský štrůdl. Prostě mňamka. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ujetina po všech stránkách. Kdyby se tam alespoň nesnažily nacpat vše co je napadlo, možná by se na to (třeba jako na komedii) koukat dalo. Takhle to na mě působí jen jako blábol nějakého chorého děcka, které neví co si přát k vánocům. Jestli nůž, čokoládu, brášku a nebo nového transformera. Za mě 25% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

BOHUŽEL, TAKOVÉ JE TO S ODPLATOU. PŘINÁŠÍ ZMATEK. A NIKDY NEDOPADNE TAK, JAK BYSTE CHTĚLI..... /// Bejt v roce 2018 sejmutej na Měsíci esesákem? Tak to je sci-fi. Nebo spíš komedie. Nebo spíš nezávisle střelený sci-fi, na který je třeba hledět jiným vokem, než na každej jinej vobyčejnej film. Dílko fandů Wing Commander, tropících si prdel z Ameriky, při čemž nakopávaj tu náckovskou je hlavně myšlenkově (nemyslím ideově) vtipný. Záleží jen na tom, jak dlouho se vydržíte těm kravinám šklebit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od malička mi vtloukaj do palice, že Chaplinův ,,Diktátor“ je ,,vůdcův“ 10ti minutovej náborovej materiál. 2.) Na chvíli jsem zapochyboval o nacistech (a nemohl za to orální sex). 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tady máš ODPAD! Sračka po všech stránkách. Už od začátku. Ta gravitace na měsíci?? Vojáci oblečení jak u Stalingradu...a ve vesmíru? A co ta základna? No jasné...jak jinak se můžou "nacisté" projevit než hákovým křížem. A ještě když ho postavíme a budeme v něm žít. A čas si budeme krátit neustálým heilováním. Jinak to přece u nácků nejde. To je tak trapné až to tříská dveřma. Ti, co se podíleli na tvorbě této hnusné oplzlosti, se dopustili sprostému vysmívání německému národu do tváře. Neboť, ať se to někomu líbí nebo ne, národní socialismus je nesmazatelnou součástí německé historie. A ne každý Němec je kapitalisticky, či komunisticky založen, aby to chápal jako humor, i když to vlastně humor nebyl. Dal bych navíc nejmín miliónkrát odpad, už jen za to hnusné a nechutné zakončení filmu, kdy jsem byl svědekem odporného protipřírodějdoucího rasového křížení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tohle je ukázka židovské provokace! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, Iron Sky svoj ​​veľký baviaci potenciál nenaplnilo. Môžeme sa len dohadovať, či za to môže zložitý proces produkcie, schopnosti režiséra alebo túžba uťahovať si z množstva zdanlivo nesúvisiacich vecí (alebo rovno všetko dohromady), faktom každopádne zostáva, že Iron Sky skôr ako film pripomína sled na seba nie príliš nadväzujúcich scén. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Ve vesmíru je vakuum, tudíž se tam nemůže šířit zvuk a nemohou být slyšet výbuchy kosmických lodí. (ČSFD)
  • Herec Götz Otto (Klaus Adler) si strihol nacistu po druhýkrát. Premiéru si odkrútil v Hitlerovom bunkri, čoby dôstojník, vo filme Pád Tretej ríše (2004). Jedna zo scén na túto nemeckú drámu priamo odkazuje. (Jumar)
  • Natáčení probíhalo v Německu, Austrálii, Finsku a New Yorku. (Terva)

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama