Reklama

Reklama

Horská bouda

Obsahy(1)

Michael a Julie se vydají na odpočinek do domku vysoko v horách, aby tam strávili romantický víkend. Během pobytu zjišťují v ložnici podivné stopy po předchozích nájemnících. Ukazuje se, že v domě nejsou sami. Vytoužené místo a dlouho očekávaný odpočinek se pomalu mění v děsivou noční můru. (LIVINGDEAD)

Recenze (10)

uprchlice odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupé a zbytečné. Pokud tvůrci chtěli nečím zaujmout, tak Horskou boudou šlápli vedle. Několikrát omývané téma. Nuda. Žádná akce. Pointa film byla vyzrazena ihned na začátku. Herci byli otravní a nesympatičtí. Zkrátka Horská bouda není dobrý film. Mladý pár se rozhodne strávit romantický víkend v chatě v horách. Jejich příjezdem začíná ta pravá noční můra. Tajemné zvuky. Zakrvácená dívka. Podivný majitel. Co se v chatce vlastně stalo? Horská bouda není kvalitní film a vše, co bylo viděno v jiných filmech, tvůrci šouply sem. Takže nic nového pod sluncem. Nehledě na ten konec. To byl horror sám o sobě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Horská bouda na mne celou dobu působila jako laciný televizní kousek, který měl sice docela zajímavý začátek, ale jinak to byla dost dlouhou dobu celkem velká nuda. Počáteční cvrlikání zamilovaného párečku, všechny ty kecy okolo sexu jsou záhy vystřídány konfrontací s divným správcem a záhadnou zakrvácenou dívkou. Očekával jsem příchod pořádné atmosféry, která vygraduje alespoň solidní brutální podívanou, ale místo toho jsem se dočkal jen vyčpělé rádoby drsné potyčky a až úsměvného finále. Navíc si po celou dobu říkáte, že jste většinu z toho už viděli někde jinde a v mnohem lepším provedení. Pokud snad očekáváte nějaké krvavé hody, brutalitu či alespoň pořádné filmové znásilnění, tak si nechte zajít chuť. Většina důležitých momentů se odehraje mimo záběr kamery (tedy až na jedno umlácení ve stájích). Nervózně jsem pokukoval po časomíře, kdy už tohle utrpení skončí a to myslím smrtelně vážně. Co se hereckých výkonů týče, tak to rovněž nebyla žádná sláva, ale to dávám na vrub hlavně slabému scénáři. Nebýt zajímavého začátku, pěknému prostředí + hlavní hrdince a finálnímu zúčtování ve stájích, přiklonil bych se ještě k menšímu hodnocení. 30% ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek.. jedna žena přivázaná v ložnici k postely... druhá žena přivázaná ve sklepě k židly a pak šmik... a už jenom nuda, nuda... tisíckráte provařená nuda... po pár minutách má člověk pocit tohle už někdy viděl a jemu jedno kdo, koho zabije a proč... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení, pěkné prostředí, ...no a honička na kočku a myš. Dalo se na to dívat a film na Cinemaxu měl opravdu čistý ostrý obraz a kvalitní zvuk. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama