Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roy Dexter (Robert Woods) je kapitánem kavalérie USA, kterou při převozu zlatých mincí přepadnou mexičtí bandité. Všichni kromě Roye jsou pobiti. Ten je odsouzen k trestu smrti za to, že dovolil banditům zlato ukrást. Trest je mu zmírněn na doživotí. Ve vězení se ho někdo pokusí zabít a díky tomu se mu podaří uprchnout. Začne pak tvrdě a usilovně pátrat po těch, kteří ho zradili. (Terva)

(více)

Recenze (3)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Hrabě Monte Cristo ve westernovém podávní. Zápletka je převzata do puntíku včetně jména hrdinovy snoubenky. Celý román se ale samozřejmě do filmu nevešel, ovšem chvíle, kdy se scenáristé vydávají na vlastní půdu, jsou tvořeny spíše přestřelkami, honičkami a bitkami. Na závěr však dostaneme netradiční souboj na meče. Nic extra, ale na jedno podívání poměrně slušné. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Béčkový špageťák, není to už céčko? Scénář tupý a průhledný. Hlavního padoucha uhodnete hned na začátku. V rámci žánru za 2. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Režie - Jaime Jesús Balcázar. Hudba - Benedetto Ghiglia a Angelo Francesco Lavagnino. Klasický spaghetti western o zradě a pomstě. Ve filmu si zahrála i nádherná italská herečka Dana Ghia. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama