Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ester, Doris a Lucille jsou kamarádky zralého věku, které spolu sdílejí vše dobré i zlé. Na začátku filmu tančí se svými muži na svatbě vitální přítelkyně Selmy. Uběhne pár let a vše je jinak. Manželé krátce po sobě zemřeli a kamarádky se pravidelně scházejí na hřbitově nad jejich hroby. Každá z žen se s novou životní situací vyrovnává po svém. Nejhůře samotu nese Ester, která byla vdaná devětatřicet let a najednou si se životem neví příliš rady. Je to však překvapivě právě ona, kdo se na hřbitově seznámí se sympatickým vdovcem Benem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Gore 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na tenhle film hlavně kvůli své oblíbenkyni Christině Ricci, která tam má miniaturní roličku. Příběh tří vdov a jejich peripetie životem mají něco do sebe, zajímavá je i romantická dějová linka s vdovcem Benem (spolehlivý Danny Aiello), odlehčený humor, u kterého se sice neválíte smíchy, ale úsměv na tváři vám vykouzlí. Takovej lepší průměr, něco mezi 3 a 4 *. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

prekvapuje ma dost tunajsie nizke hodnotenie. Bill Duke ako reziser je tuna za slusneho rutinera, sice bez invencie, ale film nema ani vyraznejsie chyby. Christina Ricci bola vyborna, celkovo ide o slusnu spolocensku konzervacku : 51 % ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Také mě překvapuje zdejší nízké hodnocení. Vždyť je super konverzačka jako z divadelních prken. Navíc všechny zúčastněné dámy krásně lavírují na hranici parodie a sebeparodie. V sobotu odpoledne mi to sedlo tak akorát:-) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje to hodnocení. Tohle je vlastně film o tom, jak začít znovu - a vlastně i poprvé - žít. Nikdy bych nečekala, že mě v mém věku dojme příběh šedesátnic, ale přesně to se stalo. Rozhodně to není špatnej film. Takže takový slabší tři. ()

Reklama

Reklama