Reklama

Reklama

Princ a já: Královské líbánky

  • USA The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (více)

VOD (1)

Šest měsíců po svatbě mohou nově korunovaný dánský král Edvard a jeho manželka, doktorka Paige Morganová (která byla kdysi jen farmářskou dcerkou z Wisconsinu), konečně odjet na své dlouho plánované líbánky. Když už se ale konečně dostanou na místo svých snů, nic nejde podle plánu! Setkání s Edvardovou Nemesis, Paigeiným bývalým přítelem a záchrana lesa – to je jen pár věcí, které se staví do cesty jejich vysněným líbánkám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nebyla to až taková blbost jako se na první pohled zdálo..dokonce mě to na jeden večer zabavilo a docela i bavilo. Není to nic chytrého, ale proč ne..3 hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To tedy byl horror! Prostě hrůza....ale statečně jsem dokoukal, ani nevím, proč. Pominu sentimentální příběh o záchraně přírodní rezervace, který dokázaly zpracovat mnohonásobně lépe četné animované a kombinované filmy (Krtkem a buldozerem počínaje a Méďou Béďou konče). Více mi vadilo, že na první pohled vcelku sympatický královský pár je tak nebetyčně naivní, že sebou nechá manipulovat po většinu doby...kdejakým blbce. A tak se i královští stávají v očích diváka naprostými pitomci. Občas je dobré se na podobný snímek podívat, člověk si pak dokáže více vážit těch lepších (o výborných nemluvě). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvním filmu alespoň mne pobavila Julia Stiles a známější čeští herci jako kompars, druhý díl už vařil z vody, navíc se zcela nesympatickými herci. jen pro připomenutí - dánský princ, následník trůnu, mladý metrosexuál, je na zapřenou v Americe, severní, kde potká holku, co studuje, nebo by chtěla studovat medicínu. A představte si, že se do sebe zamilují. Druhý díl vypráví o naprosto vachrlatém plánu jistého dalšího možného následníka trůnu, který může využít právní kličky v královských řádech, týkající se svatby, aby se sám stalnásledníkem, ale nepovede se mu to. Ve třetím dílu není Julia Stiles, ta ostatně už nebyla ani ve druhém, a i představitel prince svou roli vzdal a přenechal jinému metromladíkovi. Tady si na dospělé hrají veskrze puberťáci, a už to samo je poměrně velkým minusem. On totiž vůbec ten třetí díl vypadá jak v nových dílech Arabely Puntanella, nebo jak se tam jmenuje ta zemička, kde děti jsou dospělí. Vzápětí se tyto děti přesunou do hor na královské líbánky, kde potkají další puberťáky (bývalá láska), takže to začne připomínat Sněženky a machry, jenže pak je královský kancléř nebo co to je (taky puberťák) odhalen jakožto ten, který v této krásné zemičce chce zničit lesy kvůlivá ropovodu, takže to začne vypadat jako teenagerská Aljaška v plamenech. Také se tam mimochodem tancuje v krojích, což zase vypadá jak nějaký film o Jízdě králů na Slovácku, jenže tam zase jezdí bulharské taxíky. A dojde i na kordy ve stylu Jamese Bonda... Zkrátka mišmaš, navíc s televizním vzhledem a nízkýám rozpočtem. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Zjevná snaha parazitovat na úspěchu něčeho alespoň průměrně ucházejícího - na prvním díle Princ a já. Nesnáším, když někdo neumí dělat filmy s dostatečnou měrou romantiky a inteligentního humoru. Bohužel ani tato trojice (respektive pokračování prvního dílu) to neumí. Pokud víte, že budete dělat trojdílnou romantickou ságu ve stylu Rosamunde Pilcher tak není špatný nápad rozvrhnout si to na etapy a použít STEJNÉ obsazení..Nesnáším snahu o to uzavřít každý ten příběh s noblesou a neskutečně překaramelizovaným """"""polibkem"""""" ...bylo zjevné, že tito dva herci se v životě nelíbali na filmovém plátně no ale budiž. Nechápu proč z komparzistů vybrali takovou sortu hnusu jako jsou tito odpadoví herci tím to odsoudili do kytek. S tímto komentářem jsem si počkala až po čase, jelikož by se mohlo stát, že mé TEHDY teen myšlení pochopí takovou s**čku jinak než špatně. Bezduché, nudné, stupidní, prázdné, snažící se udělat senzaci a dovolit tak každé holce "dál snít o princi na bílém koni". ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Obyčejná, nijak objevná romantika s motivem, který byl už v prvním díle jen a pouze průměrný. Což znamená, že je ho pokračování ho určitě nepřekoná. Hloupé to bylo občas taky dost, ale na nedělní odpoledne jako podkres při neutíkající práci se to dalo docela dobře vstřebat. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Absolútne dehonestújúce pokračovanie pôvodného filmu ( Princ a já ). Vytratilo sa to romantické čaro, a výkony samotných postáv radšej ani hodnotiť nebudem....akurát si ešte neodpustím poznámočku na diálogy.....tie boli príšerné.....hold čo už, pokračovania sú dnes v móde...............bohužiaľ ( tomto prípade ). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Paradoxně trojka lepší než dvojka. Pořád se ale pohybujeme velmi blízko hranici odpadu, proto už také nebudu nikdy opakovat. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

První díl celkem ušel , dalo se na něj koukat a místy zabavil - 50%. Druhý díl blbost. 3%. A tenhle třetí díl nehorázná blbost. Nic mě ve filmu nezajímalo , a ani jednou jsem se ve filmu nezasmál. Nudně trapná blbost na kterou se nedá koukat. Hned od začátku jsem se strašně nudil , a polovina filmu a konec filmu byl taky dost nudný. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Bezcharakterní Barbie pár si vyjede na Vánoce na líbánky do Ruska(?), kde v akčních soubojích (skútry, šerm) zachraňuje umírající děti, ekosystém imaginární země a čest královské rodiny. Já být Dánka, žaluju je. ()

Blacki odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděla. Už jen herečka/královna mi vůbec neseděla. Nejvíce mi asi vadily ty polibky královské dvojce, nejen že byly snad v každé scéně, ale byly tak nedůvěryhodné a strojené. Příběh rozebírat nebudu, to byla katastrofa. Co mě dostalo do kolen (v negativním slova smyslu) byla "bojová" (pokud se to tak dá vůbec nazvat) scéna s kordy, to byl opravdu vrchol celé té hrůzy. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

Petus 

všechny recenze uživatele

Budu-li to brát jako televizní kýčovitou červenou knihovnu zasazenou do ještě kýčovitějšího zimně vánočního rámečku zavěšenou do vánočního programu někdy na nedělní odpoledně, budiž. Jakýkoli jiný přístup by však ve mě vyvolával akutní nebezpečí cukrovky. ()

Reklama

Reklama