Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mitch „Croc“ McDearie to nemá vôbec ľahké. Posledný pravý „macho“ z Everglades musí pracovať ako čistič klietok v regensburgskom teráriu. Zrazu mu však do života vstúpi žena - Ann Bergová, doktorka súdneho lekárstva, totiž urobila nečakaný objav. Na jednom mieste činu objavila stopy krokodíla. Je možné, že sa na slobode potuluje toto nebezpečné dravé zviera? Mitch zavetrí príležitosť konečne všetkým ukázať, čo dokáže. Začína sa vzrušujúca poľovačka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Na Německý film vcelku pěkná podívaná, kterou ve většině německých filmů budete hledat jen těžko. Nechybí napětí, humor, romantika ... což vytváří dokonalé dobrodružství. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je parodie na sebe sama. A taky na zvíčecí horory a taky na Indiana Jonese. Vtipy jsou tak hloupé, až jsou zcela groteskní a totálně ujeté. Teplý kovboj od krokodýlích výkalů je jen třešnička na dortíku. Mně se tenhle film líbil, a dokonce jsem se u něj i nahlas smál, což se mi nestává moc ani u "seriózních" komedií. Škoda jen, že kamera a obraz vyadají tak hrozně televizně, kdyby byl obraz filmu lepší, dal by se film považovat za regulérní fekální parodii. Ne všechny scény však byly úplně bez lekrace, když například ploval po Dunaji jakýsi plavec v nafukovacím člunu a kroko mu nejdříve ukousl kus pádla, velmi se onen plavec divil. Nikoliv však tolik, jako když mu kroko prokousl člun a následně pak samotného plavce. Právě pojetí akčního prvku, které je totálně mimo, činí tenhle film, který rozhodně nebere sám sebe příliš vážně, velmi zábavným. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemecku kinematografiu jednym ockom letmo sledujem, a veruze z casu na cas nieco priemerne ulovim /film Hansa Horna Odsouzeni Zemrit ..../. Toto vsak je dokaz, ze s tym sledovanim nemeckej kinematografie to az tak netreba prehanat. 0 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bože, Indy v německém podání?! Všechno bych ve filmu zkousnul, ale plést do toho komedii??? Uřvaná blondýna a tlustej kamarád, který musí být všude a u všeho. Jinak krokouš ušel, znám i horší efekty i filmy s nima, proto si to každopádně odpad nezaslouží - 15%. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Nemecká filmová tvorba má na svojom konte skutočne veľa strašných brakov, tento film však k nim nepatrí. Je to vcelku pozerateľné, tu a tam sa človek aj zasmeje a navyše pohľad na Doreen Jacobi a Jennifer Ulrich je ozaj pekný. No určite to nie je film, ktorý by bolo nutné vidieť viac ako raz. ()

Reklama

Reklama