Reklama

Reklama

Franklin a poklad na Želvím jezeře

  • Kanada Franklin et le trésor du lac (více)

Obsahy(1)

Na Franklina čeká velké dobrodružství! Babička mu vyprávěla, že kdysi dávno, když byla malá, ukryla u Želvího jezera krabici se svým pokladem. Už nikdy se jí nepodařilo najít místo, kde ho schovala. I Franklinův tatínek po něm jako dítě pátral, ale neúspěšně. Teď se na dobrodružnou výpravu za pokladem vydává Franklin a jeho kamarádi. Povede se jim poklad najít? A co vlastně krabice ukrývá? (Vapet Production)

(více)

Recenze (7)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kreslené želvy nejsou jen Želvy ninja, ale také roztomilé povídky o Franklinovi. Tyhle želvy jsou mnohem roztomilejší. Nejvíce oceňuji překrásnou animaci. A ten příběh je jakžtakž koukatelný i pro dospělého. Franklinova babička schovala před lety do schránky času svůj život a dnes se to může jejím vnoučatům tvářit jako hotový poklad. [126. hodnocení, 7. komentář, 58%] ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky a fous navíc, protože musím zohlednit, že je to pro mladší generaci, než jsem já, a proto nemůžu mít přehnané nároky. ;-) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vyslovene animák iba pre deti, dospelých určite neoslní. Čo je horšie, nenadchlo to ani moju šesťročnú dcéru, vraj je to moc detské :). Ale zato tá trojročná si túto rozprávku užila. Niečo medzi 2 a 3*, prikláňam sa k horšiemu hodnoteniu. 49/100 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia porovnateľná s konkurenciou, u "franklinoviek" určite najlepšia. Ale slabší príbeh a nezáživné, typické infantilné dialógy to ťahajú dolu, niekde medzi 2 a 3 *. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama