Reklama

Reklama

Smetánka

(seriál)
USA, 2008, 18x40 min

Tvůrci:

Rina Mimoun

Hudba:

Joey Newman
(další profese)

Obsahy(1)

Megan Smith si po absolvování univerzity plánuje slibnou budoucnost jako novinářka. Poté, co je však vyhozena z práce v jednom bulvárním časopise, je nucena přijmout práci novou... Stane se učitelkou dvou dospívajících rebelek v bohaté rodině a poznává tak život "elitní smetánky" v Palm Beach. (jandomi10)

Recenze (14)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Naivita Megan je sice do očí bijící, ale tak už to v amerických seriálech bývá. Některé věci tu fungují sice překvapivě dobře, přesto seriál není ničím nijak zvlášť originální. Vadí mi, že zápletky nejsou moc propracované a nejdou z nich cítit emoce. Jako komedie to také úplně nefunguje. Lepší průměr..3,5*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení a slunné Palm Beach. To jsou dva hlavní atributy, které upoutají divákovu pozornost. A pokud je takový divák příznivcem (naivních) osudů mladých a bohatých (převážně náctiletých) lidí chovajících se jako by měli za sebou ty nejtěžší životní zkoušky včetně deseti porodů, dvaceti rozvodů a já nevím čeho všeho ještě, je to dobrá volba v rámci seriálové zámořské tvorby. Nevydržím se určitě dívat na všechny odvysílané díly, ale neshledal jsem seriál nijak výrazně horším než co znám z americké seriálové produkce. Dobře natočeno v kombinaci se studiovými interiéry, adekvátně zahráno a ve výsledku to jde do ztracena. 60% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Inteligentní asi tak jako venezuelská ošklikva betty. Jediný důvod proč jsem se na to koukala je,že po této hrůze dávají na nově pár normálních seriálů. Co bychom taky od novy očekávali?? ()

MNTB 

všechny recenze uživatele

hlavní hrdinka aneb naivní husička která vše řeší ve stylu brandona z 90210.možná se v dalších dílech rozkouká a pochytí zdravou drzost a dravost od teen sester ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Sice to není kdovíjaký zázrak, ale jde o svěží a odpočinkovou podívanou, kde není potřeba moc přemýšlet. Prostředí Palm Beach evokuje letní pohodu, dům je obrovský a nádherný, herecké obsazení sympatické a Megan svým optimismem tomu všemu dodává jakousi jiskru. Pro mě pro letní relax jako dělané. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Nic extra tohle si klidně tv noha mohla odpustit. Jo malej dotaz : Taky ste prasata jako lidi v serialu a lezete do postele v botách s kterejma šmatláte po venku ? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co na začátku vypadalo jako blboučké, nicméně svěží naivní dílko, se nakonec ukázalo pouze blbým a blbějším. Za mne slabé dvě hvězdy. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí, že seriál skončil. Jasně, nebylo to nic převratného, ale na nudná odpoledne to dokonale sedlo. Dle mě to mělo děj, pěkně se to vyvíjelo a celkem by mě zajímalo, co by bylo dál.. ()

Koprska odpad!

všechny recenze uživatele

T´ak už jsem to nevydržela... Ohodnotím to velmi subjektivně, ale jsem totálně alergická na ,,fňukání" a ,,pískot" těch představitelek.. Slepice.. ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Megan jako čerstvě vystudovaná vysokoškolačka (s vyznamenáním) je najata, aby jako soukromý učitel pomohla dvěma rozmazleným bohatým středoškolačkám zlepšit známky, aby se dostaly na prestižní vysokou. Měla by je učit a ony by se měly učit, místo toho je to stejně jen o tom, kdo s kým randí. Pro mě osobní spíš podprůměrné, protože holky tady nejsou moc cool :) hlavní role: Joanna Garcia (Megan), Ashley Newbrough (Sage Baker), Lucy Hale (Rose Baker), Michael Cassidy (Charlie), Allan Louis (Marco), Brian Hallisay (Will), Kristina Apgar (Lilly), Anne Archer (Laurel Limoges) ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

Děj mi nepřijde ničím originální, je jasné jak se to bude do budoucna vyvíjet. Hodnotím po polovině prvního dílu, tak nemůžu hodnotit herecké výkony, které jsou navíc zkreslené dabingem, který mě neuvěřitelně irituje a snižuje seriálu skóre. ()

SerenaGG 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Hoci je to škoda, lebo seriál ako taký by mohol mať dobrý potenciá oddychového seriálul, žial herecké obsadenie bolo chabé a nezujímave, zápletky veľmi jednoduché a nudné. Jedinu hviezdičku naviac dávam za Briana Hallisaya, kvôli ktorému som celú seriu vedela dopozerať, hoci tiež sa mohli s jeho postavou trocha viac pohrať. Nečudujem sa teda, že po prvej sérii, bol seriál zrušený. ()

Reklama

Reklama