Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don – neurotický svobodný třicátník, který zoufale plave i v těch nejzákladnějších věcech běžného života, se vrací v závěrečném slavnostním speciálu. Když dostane dopis o tom, že konečně může prodat svůj dům, je Don radostí bez sebe – konečně se na něj usmálo štěstí a bude bohatý! Jeho dlouhodobě trpící spolubydlící ale radost nemají. Eddie jen těžko hledá nový domov pro paní Treacherovou. Během její rozlučky Don vůbec nepochopí Samovy náznaky a uvolní cestu Jasonovi. Po legračně násilném souboji dvou Santů nedaleko domu Saminy mámy Don konečně odhalí Sam své city. Nebyl by to on, kdyby k tomu nepoužil DVD. Bude ale Sam jeho city opětovat? A může návrat Abby všechno pokazit? Po 19 epizodách se oblíbený komediální seriál uzavírá neodolatelně vánočním, pozitivně laděným finále, ve kterém zazní i dvě původní písně a nebudou chybět ani klipy! (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše než Tv seriál bych to označil za TV film. Přece jenom, je to závěr seriálu. Není už tak vtipný, jako předchozí díly serie, ale přesto jsme se dost nasmál a své kouzlo to stále mělo. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem rád, že se to takhle pěkně zakončilo, i s Abby. :) Každopádně ... Sam u mě nakonec jasně zvítězila, až čumím, a další věc, co mě překvapila - i po takový pauze to už opravdu nemělo moc co nabídnout. Ale jako vzpomínka dobrý. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

lepší konec bych si asi neuměl představit.. závěrečný vánoční speciál sice není kdovíjak extra vtipný, ale zato je dojemný a parádně zakončuje děj tohoto milého seriálu.. jako rozloučení s oblíbenými postavami a zároveň jako pořádná dávka pozitivní energie zkrátka funguje perfektně.. sbohem bando :) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koho seriál chytl, tak tohle nemůže hodnotit hůře jak 4*. Vtip a originalita zůstavá, jenom je to trošku dospělejší a šmrnclé vánoční atmosférou. Don už není takový jaryn a konečně se mu něco povede :). Výtečné a brilantní zakončení célé téhle britské parády se všemi stěžejními postavami a přiznám se, že mě mrzí, že nebylo alespoň o jednu sérii navíc, protože je to fakt velice chytlavé a zábavné. Jinak Laura Haddock coby Samantha byla výtečná volba a jasně vede před původní dámskou ikonou Abigail. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý vánoční speciál, který shrnuje děj dosavadních dílů a příběh zakončuje. Původní záměr Dana Clarka byl natočit film, jako tomu bylo u The Inbetweeners, nakonec z toho nejspíše sešlo. Je to možná dobře, něco takového by bylo po velkých dávkách nestravitelné. Mohlo by se zdát, že trochu kýčovitá atmosféra vánoc seriálu uškodí, opak je však pravdou. Don to roztáčí neuvěřitelně, uvidíte všechny důležité postavy seriálu a na konci se dozvíte pár perliček. To vše s neuvěřitelnou porcí cynismu a britského humoru nejhrubšího zrna. Palec nahoru, skvělé zakončení nejlepšího současného sitcomu. Pobavila hospoda Meet Freaks [Meat Freaks]. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl celého seriálu. Více příběhu, ale méně vtipů. Více nechutností, které nahradily promyšlené vychytávky, díky kterým je tento seriál výjimečný. Moc zpěvu a málo "nej věcí", co se mohly stát. Pořád je to skvělá věc, která by si zasloužila více dílů, ale jako konec to není příliš zdařilé. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne slabé ukončenie výborného sitcomu, bez jediného fakt vtipného momentu, ktorých bolo v seriály neúrekom. Takto vysoké hodnotenie, dokonca (vďaka mojim *** teraz už len:) o 7% vyššie ako seriál, mi je záhadou. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovětek geniálního seriálu už není tak geniální, ale stále hodně zábavný. Velkou porci minut tu dostává Glum, která je svým způsobem dokonalá. Vložená muzikálová čísla vypadají profesionálně (což je oproti krásně amatérským výstupům ze seriálu škoda), celkově se to line v duchu rozlučky. A na závěr se nám vrátí jak třešnička Abby...80 % ()

PußyMagnet 

všechny recenze uživatele

Trochu míň vulgární, předvídatelné, ale i tak jako zakončení série to vyšlo. Nejlepších je 5 věcí, co se stane potom... ()

balcazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate kratší film, ktorý však je pokračovaním seriálu. Som rád, že sa všetko vyriešilo, "Dickheadovi" Donovi som happy end napriek svojskej povahe želal a ja sám som ho vyžadoval. :) Taktiež som rád, že tam tým pádom bola aj hrsť vážnosti, vyplývajúca zo vzťahu Dona a Sam. možno tam ešte mohlo byť viac toho seriálovského, čo bolo pre všetky tri série typické - XY vecí, ktoré sa môžu stať + viac sitcomového humor podaného fajnovým britským spôsobom. Ale netreba si klamať, vydržal by som aj dve hodiny pozerať a baviť sa. ()

Tartalus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uzavření seriálu a všech jeho dějových linií. I když se na to dobře kouká, už to prostě není ono. Je to měkké, romantické a chybí tomu ta drsná jiskra co provázela celý seriál. ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Šikovně zakončený skvělý seriál, a jakožto vánoční speciál mě mrzí, že zrovna teď nejsou vánoční svátky, protože to by mě dostalo ještě víc. Vtipné, romantické, a láskou zakončené. ()

Reklama

Reklama