Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(21)

Svérázná komedie sleduje dovádění jednoho typického neurotika, který má příliš bujnou fantazii. Mladý muž se snaží zvládnout svůj život, ale nějak se mu to nedaří.  Přáli jste si někdy mít v životě tlačítko, které by vždy poradilo, co následně udělat nebo říct? Přesně tohle se stává Donovi, když stojí před velkým rozhodnutím. Don je mladý muž, který má velké ambice, muž v nejlepších letech a také muž, který dokáže zkazit i ty největší prkotiny.
V každé epizodě s ním prožijete několik dní jeho života – uvidíte jak se potácí vstříc dalším výzvám nebo jen prožívá každodenní události. Když se Don ocitne v nepříjemné situaci, jeho bohatá představivost aktivuje zařízení, které mu sdělí vše, co by v dané situaci neměl říct nebo udělat. Tento seznam jako diváci uvidíte též a možná nebudete věřit, co všechno může existovat.
Když se s ním setkáte poprvé, Don se bude muset poprat s rozpaky - jak nejlépe zmizet z bytu dívky, se kterou strávil noc a nepamatuje si její jméno. Don také zjistí, jak se rozhodně nezachovat, když ho vyhodí z práce nebo jak se poprat se svým žalem, poté co mu zemřela babička. A jak se vypořádá Don s radostí nad tím, že mu odkázala svůj dům? Nijak, radost se totiž brzy změní v šokující zjištění. Babiččin dům byl plný haraburdí a nesplacených dluhů. Zkrátka Donův život je jeden velký chaos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Bakllazaan k tomuto seriálu (1)

Jak nežít svůj život (2007) 

Britové. Nikdy se jich nenabažim. anyway... je osvěžující sledovat hlavního hrdinu co je naprostý "dickhead" myslící svýma koulema. Sice nikoli doslovně, ale je to zaručený způsob, jak uplatnit ostrovanské čerňáky. Na druhou stranu je zde humor docela mainstreamovější. Není to černota jako v Black Books, nebo Big Trainu. Druhá sezona přibyla na váze dávkou správného množství nechutnějšího humoru (ve správném slova smyslu, pokud to lze) Třetí sezóna se nepovedla. Nedostatek humoru se snaží vyvážit absurdními postavami a to nestačí. ()

Reklama

Reklama