Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(21)

Svérázná komedie sleduje dovádění jednoho typického neurotika, který má příliš bujnou fantazii. Mladý muž se snaží zvládnout svůj život, ale nějak se mu to nedaří.  Přáli jste si někdy mít v životě tlačítko, které by vždy poradilo, co následně udělat nebo říct? Přesně tohle se stává Donovi, když stojí před velkým rozhodnutím. Don je mladý muž, který má velké ambice, muž v nejlepších letech a také muž, který dokáže zkazit i ty největší prkotiny.
V každé epizodě s ním prožijete několik dní jeho života – uvidíte jak se potácí vstříc dalším výzvám nebo jen prožívá každodenní události. Když se Don ocitne v nepříjemné situaci, jeho bohatá představivost aktivuje zařízení, které mu sdělí vše, co by v dané situaci neměl říct nebo udělat. Tento seznam jako diváci uvidíte též a možná nebudete věřit, co všechno může existovat.
Když se s ním setkáte poprvé, Don se bude muset poprat s rozpaky - jak nejlépe zmizet z bytu dívky, se kterou strávil noc a nepamatuje si její jméno. Don také zjistí, jak se rozhodně nezachovat, když ho vyhodí z práce nebo jak se poprat se svým žalem, poté co mu zemřela babička. A jak se vypořádá Don s radostí nad tím, že mu odkázala svůj dům? Nijak, radost se totiž brzy změní v šokující zjištění. Babiččin dům byl plný haraburdí a nesplacených dluhů. Zkrátka Donův život je jeden velký chaos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele c.tucker k tomuto seriálu (1)

Jak nežít svůj život (2007) 

Taškařice je to velice zábavná a směju se až se za koule popadám, ale občas mi vadí ty přerušení děje ve formě 4 věci, které by Don neměl udělat někdy je to zábavné, ale většinou mi to přijde otravné. Dávám i přes to pět, protože je to dost směšné a já dost často fandím takovým zhůvěřilým postavám, k tomu obě slečny přepychově krásné. Někdo říká, že je druhá série lepší než ta první, ale u mě je to na stejné úrovni v každé se najde řada výborných dílů a nějaké ty slabší, takže se těším na třetí. ()

Reklama

Reklama