Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá 10. divize z Gotei 13, v čele s kapitánem Hitsugaya Toushirem a vice-kapitánkou Matsumoto Rangiku jsou pověřeni na ochranu záhadné Královské Pečeti, která se musí po letech vždy přemístit. Jenomže celý proces se zvrátí a přichází Toushirův bývalý spolužák a největší přítel, s kterým před lety zjistili, že oba mají stejné Zanpaktou - Hyourinmaru. Jenomže tedy soud rozhodl, že může žít jen jeden... (Zumongar)

(více)

Recenze (13)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jedno se přiznat musí...od prvního filmu se druhý kousek znatelně liší. Všechno už není tak zářivě barevné a krásné, naopak, celý film se nese ve velmi temném duchu...navíc se člověk dozví, že Hitsugaya má za sebou celkem nehezký střípek z minulosti. Motivace postav skvěle zapadá do struktury příběhu a animace je prostě parádní (co taky čekat jiného od filmu, že jo). ALE....hodně mě začíná srát, že jak ve filmech, tak i v ve fillerech (pardon, ale musim to sem nahodit, i když se mi nechce...prostě to bije do očí) pokaždé vydá Genryuusai naprosto nesmyslné až senilní rozhodnutí, které se stejně nakonec naprosto vyvrátí a všichni jednají, jako kdyby k tomu nikdy nedošlo. Hodně mě to rozčiluje a budu opravdu velmi příjemně překvapen, pokud se nějaký další bleachovský "přídavek" obejde bez této velmi trapné berličky. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No musim říci, že to bylo supeeeeeeeeer!!!!! Vážně výbornej Bleach!!!!!!! Oproti prvnímu filmu nabral Bleach: DDR neuvěřitelnej speed. Druhý film se nese ve značně temnějším duchu, než první, což naprosto jedinečně vykresluje výtečnou atmosféru až do samého konce. Závěrečná bitevní vřava je bezchybná, Kapitáni, Podkapitáni společně s Kurosakim si to dávají nevídaným způsobem. K tomu přidejme, že je to moc pěkně nakreslené, zkrátka není co vytkou. A nakonec: Matsumoto - This moster can move?? Ikkaku - No, that´s not it. This reiatsu belongs to... Zaraki - Freaking awesome! ()

Reklama

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, byla to totální kravina, postavy se chovají naprosto odlišně než v hlavní dějové linii, je tam spousta nelogických zvratů a překombinovaných vyústění, 'velká myšlenka', so z toho vyplývá, se hodí tak pro fanoušky kouzelné školky a Zadruhé, dobrá animace, akční scény, humor...a dokonce i ta nesmyslnost způsobují, že se na to dá koukat s uspokojením. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film se mi samozřejmě líbil, protože Hitsugaya-taičó je mou oblíbenou postavou. Ještě je to takový škvrně. X-D Jasně, štvaly mě tady nesrovnalosti, nesmysle, co se týče poměru sil (čímž myslím, že s těma by si normálně poradil raz dva a teď... normálně by ho takhle "nepřepral", ale tady mu dá na frak...). Ale co všechno odpuštěno, protože se Toushiro v 4:35 tak pěkně podíval :-) ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Na filmy k anime seriálům mám obecně špatný názor, protože v nich vidím hlavně nástroj na ždímání peněz - často sice mívají lepší animaci, ale dějově jsou většinou nudné, do seriálového univerza příliš nezapadají a působí jako zbytečný přívěšek. A v tomto ohledu mě Bleach velmi mile překvapil, skoro by se dalo říct, nadchnul. Jasně, žádné megaskvělé dílo se očekávat nedá, a mé hodnocení vyplývá i z toho, že u příhod Kurosaki Ichiga a jeho přátel vždy ráda strávím nějaký ten čas, ale příběh je tady poměrně zajímavý (do středu dění dostává obecně velmi oblíbený, ale nepříliš často se objevující Hitsugaya Toushiro), záporák se povedl, je přiměřeně charizmatický a má i docela logickou motivaci. Ovšem, to vše je jen podružný obal a příprava na to, co přijde v orgastickém závěru, po kterém fanoušci Bleache nebudou moct tři dny v noci spát, protože se jim budou v hlavě vracet všechny ty bankaie, výbuchy a vůbec všechna ta nejlepší možná akce, kterou lze ve světě Soul Society vidět. Konec je zkrátka opravdu nabušený (to slovo tady padne jako hrnec na.... však víte kde...), ke slovu se dostanou snad všechny důležitější postavy (u některých je vysloveně překvapení, že se tak rozjeli!) a přestože se tady odváže skoro každý, nepůsobí to jako přehlídka schopností daných postav - každý útok tady má své místo, každý bankai má svůj smysl a je přípravou na bankai někoho jiného. Navíc závěrečné akci dodává potřebný drive i povedená hudba. Malou výtku bych měla pouze ke kresbě obličejů některých postav (např. Rukia vypadá v jednom záběru jak prasátko), ale jinak je animace na vysoké úrovni. Pro Bleach fanatiky je tenhle kousek povinnost a já si jdu snad podesáté pustit závěrečných 20 minut:-) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama