Reklama

Reklama

Na konci tunelu

  • Argentina Al final del túnel (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Počítačový expert Joaquin (Leonardo Sbaraglia) je trvalo pripútaný na vozík. Väčšinu času trávi v pivnici svojho honosného sídla opravami elektroniky, ked' jedného dňa započuje spoza steny podivné zvuky a hlasy. Ukáže sa, že na druhej strane kope skupina chlapíkov tunel do banky v jeho ulici. V hlave mu blysne plán, ako im lúpež prekaziť a sám sa obohatiť. Avšak má to háčik, ktorý mu dobre premyslenú akciu môže prekaziť: je ním jeho nájomníčka Berta (Clara Lago) so svojou malou dcérkou Betty (Uma Salduende), ktorá od svojich štyroch rokov tajomne neprehovorila. (sochoking)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (55)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Thriller není zrovna můj oblíbený žánr, o argentinských filmech nevím vůbec nic, ale tento příběh se mi líbil. Největší  zásluhu na tom má sympatický a pohledný hlavní hrdina. Na takového chlapa se dokážu dívat dvě hodiny, obzvlášť když je děj napínavý. A to byl. K tomu pěkná žena a  malá holčička, která mluví jenom s pejskem. Ten velký dům, ve kterém vozíčkář žil sám se svým psem, byl prostě kouzelný. Přivítala bych, kdybych se dozvěděla něco o minulosti hlavního hrdiny. Ale kdyby tam byla nějaká psychologická sonda do jeho života, už by to nebyl thriller. Něco se dalo předvídat, ale rozhodně ne ten závěr. Hezké světlo na konci tunelu - tři lidé, kteří se našli. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Chlapík na vozíku žije sám v obrovskom baráku a v jednom kuse niečo letuje a skrutkuje dole v pivnici. Kábliky a tak. Jedného dňa zistí, že za jeho stenou počuje hlasy. Začne pozorne načúvať a odhalí organizovaný zločin. Príde na to, že chlapíci a jedna ženská (ktorá tiež vypadá ako chlapík) kopú tunel do banky. A tak sa mu v hlave zrodí skvelý plán... Bohužial, Na konci tunela som však nechápal, na akú tuposť sa to pozerám. V poslednej tretine filmu sa rozbehnú ultraidiotské dialogy, ktoré nemajú obdoby. Aby som pravdu povedal, keby ich nebolo, tak film má osemdesiat minút a skončil by aspoň s dvoma hviezdičkami. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Mně se na to dobře dívalo i když vím, že repete nedám a jinak souhlasím s tím, co tady napsal už uživatel Tuax. Když dám na pocity a ne na logiku a nebudu to rozebírat, tak dám klidně i čtyřku. Rodrigo se vážně snažil a myslím, že to je film, od kterého se neodchází udělat si kafčo a podobně, protože je to celou dobu zajímavé, akorát ten tunel bych malinko prostřihla. Klidně doporučuji a i když tomu dáte menší hodnocení, myslím, že to není ztracený čas a nebudete si rvát vlasy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík zjistí, že mu pod barákem kopou tunel do banky a tak se rozhodne s tím něco udělat. Všechno mu komplikuje nová nájemnice s malou dcerkou a pochopitelně i fakt, že je na vozíku. I když se zdá, že jde jen o další loupež, která nejde podle plánu, tak tenhle příběh je přeci jenom trochu košatější. Najde se tu pár zvratů, které ho posouvají trochu jinam, loupež sama o sobě není tak prostá, jak se zdá a navíc zde funguje řekněme rodinná linka. Trochu mi nesedělo, že toho hlavní hrdina vzdor svému postižení zvládnul tolik. Kor když člověk přihlédne k tomu, že je vykreslen spíš jako člověk rezignující na nějaký hodnotnější život. Ale to se dalo přežít. Všechno vrcholí ve výborném finále, které nadchne průběhem a potěší i koncem. Herecky super a Clara Lago je skutečnou potěchou pro oči. 80% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nakonec je to, jak jsem ti říkal. Všechno závisí na holce, nebo na štěstí.“ Joaquín si žije svůj klidný, ničím nevzrušivý život samotáře odkázaného na vozík, pokojně se utápí v žalu, hraje si s pájkou, těší se ze společnosti stejně postiženého psa a vykouří asi 10 krabiček cigaret denně. Jeho poklidné bytí mu však naruší hned 2 náhlá vzrušení, sexy matka s dítětem a podezřelá skupinka lidí od vedle. Co když to ale není náhoda? Bavilo mě to, a to docela dost. I navzdory detailům jako jsou poněkud velkorysá stopáž, krapet víc štěstí, neslyšné hekání, naivní podání pomocné ruky, krajně protivný spratek či ten fakt, že lehčí děva má zvláštní slabost pro mrzáka, který jí proti její vůli neustálé píchá, až je z toho celá malátná, ehm…Mělo to pořád šťávu, napětí, atmosféru a hlavního hrdinu, který sice (logicky) neoslní svou mužností, ale za to má za ušima, je trpělivý a já mu po celou dobu fandil. A vývoj není zas až tak předvídatelný, ostatně i ty keksy nespořádá ten, koho byste si asi tipli. Film, jak jsem naznačil, má své mouchy, ale na slušné 4* to bude. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa v argentínskom Buenos Aires a na Kanárskych ostrovoch. (MikaelSVK)

Související novinky

Festival argentinského filmu v Lucerně

Festival argentinského filmu v Lucerně

25.10.2017

Už tradičně na konci října se filmoví diváci dočkají dalších novinek jihoamerické provenience. Od 26. 10 do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 6. ročník festivalu argentinského filmu CINE… (více)

Reklama

Reklama