Reklama

Reklama

Kanada / USA, (2009–2010), 14 h 41 min (Minutáž: 44–45 min)

Hrají:

Robert Carlyle, Louis Ferreira, Brian J. Smith, Elyse Levesque, David Blue, Alaina Huffman, Jamil Walker Smith, Ming-Na Wen, Richard Dean Anderson (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (5)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašný průšvih.. První série seriálů jsou obvykle tím nejlepším, scénáristé mají vymyšlený hlavní nosníky příběhů a protože ještě nemají vystřílený zásobník, stojí to za to. Hluboký vesmír ale ani nenabil. Šíleně nudná série s několika málo jakžtakž průměrnými díly. Nezajímavé postavy a naprosto chybějící dramatizace scén. Jeden díl řešíme problém s lidmi na cizí planetě, loď odlétá a oni jsou ztraceni. V prvních pěti minutách dílu následujícího se nějakým způsobem dostanou zpět na Destiny. Wtf? Potenciál tu je, ale takhle ne.. Příšerný fail... ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém zhlédnutí musím přehodnotit. Zpočátku jsem nebyl na tento druh SG zvyklý, ale sedí mi to. Hlavní postavy zde nejsou (na rozdíl od SG1 a SGA) bez chyb a každý má své stinné stránky - asi až na Elie. Také každá epizoda nekončí šťastně, ale dost jich končí špatně a až další vyprávění nám to vysvětlí. Skvělé zakončení série a hurá na další! Nejlepší epizody: Vzduch, část první, Čas, Zrádce a finální dvoj díl. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrá, skoro až skvělá série. Ne úplně povedené díly jsou většinou ty, kde jde jen o nějaké rozbroje mezi Rushem a Youngem. Taky je škoda, že na žádné planetě nedošlo k setkání s jiným druhem a zamrzí víc nevyužitá rasa Acari. 4+* ()

Reklama

Reklama