Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli evakuaci personálu ze základny Icarus museli všichni přeživší projít bránou. Po průchodu bránou zjišťují, že nejsou na Zemi, ale na vesmírné lodi. Snaží se najít ovládaní lodi a chtějí se dostat domů na Zem, ale zjišťují, že jsou několik miliard světelných let daleko.
Z minulosti:
Eli v jedné hře rozluštil jistý kód, kvůli kterému za ním přijeli O´Neill a Rush. Proto musí podepsat smlouvu o mlčení a následně byl přenesen na vesmírnou loď Hammond. Velitel Everett musí kvůli misi opustit na nějaký čas svou přítelkyni. (Varan)

(více)

Recenze (6)

mirakom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní úvod do nového seriálu SGU, krásná hudba, Ha'taky konečně v pořádné kvalitě, odhalení 9. ševronu a plno spojitostí s předešlými seriály SG-1 a Atlantidou. Účast Jacka O'neilla, Samanthy a Daniela Jacksona! Celkově mi to dost připomíná můj oblíbený seriál Ztraceni (Lost). ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný úvod do nového seriálu SG. Miliardy světelných let daleko a trefit devátým symbolem pohybující se cíl, bylo sice vtipné, ale beru to. Tento spin-off je v mnoha směrech hodně jiný, než SG1 a SGA, ale pořád je to SG a pořád je to nadprůměr! ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Hodnotím tu všechny tři úvodní díly jako celek. Na SG-1 a Atlantis byla už nějakou dobu vidět určitá odlehčenost občas hraničící se sebeparodií. Universe je v tomto ohledu příjemně svěží a nese se v temnějším a vážnějším tónu, což díky trochu jinému stylu natáčení působí tak, jak bylo zamýšleno (a ne parodicky). Vše je více podřízeno postavám, ale dojde i na poměrně dobře zpracovanou akci a drobnou účast Carterové, Daniela a Jacka. ()

Reklama

Reklama