Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým SGU prozkoumává další planetu, u které Destiny zastavila. Po pár hodinách na planetě je jeden z členů týmu napaden podivnou nemocí. Ještě k tomu Rush našel něco, co připomíná hnízdo. Toho večera je tým napaden bytostmi. Jedna z nich dokonce vyleze z těla nakaženého člena týmu. Tohle byl záznam, který Eli našel v Kině na stejné planetě, kde se tohle stalo. Ze záznamů se poté dozvědí, že pár přeživších útok přežilo a skrylo se v jeskyních. Young a TJ (hlavní doktorka) se rozhodnou, že na lodi vyhlásí karanténu. Přesto se na lodi objeví pár lidí s podivnou nákazou. Někdo se musí vydat na planetu a zjistit, jak to zastavit. (Varan)

(více)

Recenze (7)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Kino nahra nieco na cudzej planete, co sa nestalo. Zatial. Posadka je nakazena chorobou a v noci vychadzaju mali votrelci a vsetkych zabijaju. Skvely diel o cestovani v case. Najlepsou postavou serialu je Eli. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že to tu řeknu podle toho jak mě to v TV nezaujalo, ale tohle byl fakt skvělej díl. Eli a jeho city, TJiny emoce, malí "vetřelci", cestování časem pomocí brány. Jako WOW. Super ()

Reklama

Reklama