Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V této britské komedii vystupují maňásci ve světě dospělých kde se vše točí kolem sexu a alkoholu... Hlavní hrdinové Fat Ed Tubbs, Lapeño Enriquez a Mervin J Minky jsou za každou špatnost. Fat Ed je sprostý a násilný fanoušek heavy metalu, Lapeño brazilský sexsymbol neodolatelný pro každou ženu (a některé muže) a Mervin mentálně retardovaný sebedestruktivní fanatik posedlý masturbací. Společně se vydávají na cestu plnou zápasení, maňáskového porna a klonování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Dokonalý, i když má tenhle "perverzní" seriál jen 8 dílů, je to prostě dokonalý. Tlusťoch Ed, Lapeňo a Mervin mě pokaždé dostanou do kolen. Netuším, kdo dostal tak skvělej nápad obsadit maňásky do světa lidí, ale na mě to vážně zapůsobilo. A scénky jako pravidla metalu, nebo Edova super opravna jsou jen ukázky toho jak je tenhle seriál skvělej. Ale lidi, nesmíte ho brát vážně, je to jen pro zasmátí! :D ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Nechutný a perverzní seriál plný sexu maňásků s lidmi, násilí, fekálností a sprostých slov. Puberťák ve mě ale jásá, protože některý scény vážně stojí za to! Postavu Eda jsem rád moc neměl, ale tupý Mervin a vychytralý Lapeño (s úžasným přívukem - alespoň v originále) to zvládají utáhnout sami. Díly se kvalitou výrazně liší, ale celkově je to zábavný seriál, jen musíte mít žaludek na to co se tam děje a nebýt příliš upjatí. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Británie vrací úder americké seriálové produkci. Drsný a fekální humor v podobě maňáskového tria je zábavný seriál, často překvapí svou absurditou a tím vším, co si tvůrci dovolí ukázat. Příběh musíte brát s velkou nadsázkou, s úsměvem na rtech a pivem v ruce. Český dabing tohoto díla je první liga a dokazuje jací jsou češi čiperové... ()

AngelusCZ 

všechny recenze uživatele

Vždycky se u toho šíleně zasměju. Skvělé sprosté řeči. Nejvíc se mi líbil metalovej díl a Jak uvařit hovno. Hudba je také skvělá. Skvělý drsný humor.Kéž by sem měl takový plyšáky!!! ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Silně vulgární řežba v podání tří chlupatých hnusáků.Neuvěřitelný bránicový nářez v neděli večer na MTV. ()

Houda666 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že som puritán a mám dostatočnú toleranciu na primitivizmus, no tento seriál prekonal všetky moje očakávania a limity (South park je oproti tomuto tu rozprávkou pre deti). Počas celej série som sa však niekoľko málo krát zasmial, a tak nepôjdem s hodnotením až k hranici odpadu. Chápem však, že pre predpubertálnych jedincov a ostatných, ktorí v tomto vývojovom štádiu uviazli, môže ísť o dokonalú komédiu. Moje hodnotenie: 50% ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Po prvních 4 dílech perfektní seriál, poté jako kdyby již docházely nápady. Nic to ale nemění na tom, že takovýto seriál tady již dlouho chyběl. Drsnější humor, originální hlášky a hromada sexu mezi lidmi a maňásky. Vtipné. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

jednou jsem to nahodně zkoukl pozdě v noci (páč je to fakt sprostější než SP) když jsem měl dovolenou, takže ted se k tomu nemužu dostat. ale je to fakt řeznická sranda. jak si ten blbec furt honí "ptáka" to je maras :D. nějaky intelekt, logiku či střízlivost v tom nehledejte ale zasmějete se pokud máte rád free, no limit srandu... ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

10/10 - Pivo, hovna, šukec, žrádlo, hoňba, rvačky, klonovačky, rap, prdel, kuchařina, telka, rusáci, ženský, bordel, hazard, metal, drogy, zbraně, porno, Djs, bukvice, prachy, lidožroutky, vraždy, blití a Mervinuv prima den.... Po dlouhý době kvalitní seriál plnej fekálního humoru, kterej tolik milujeme. Senzační nápad v Britský produkci dotaženej k dokonalosti. Vynikající českej dabing a neskutečnej Mervin J. Norkoň kterej ničí pohledem... Výtečná zábava pro retardovaný schizofreniky po lobotomii mozku... Vřele doporučuji =) ()

tokyno 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál je absolutní bomba. Přesně takový perverzní humor miluju. Skvělá věc, jak se zbavit nudy. Stále masturbující Mervin, Tlustý Ed, který se nemůže vrátit do ameriky, protože zabil Tupaca, Biggieho a Kurta Cobeina a také Lapeño Enriquez, brazilský DJ a sexsymbol. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Bože co tohle má jako kurva být ?! :-D Tři perverzní příšerky, které vypadají jako by přešly ze Sezamovy Ulice ? Jeden závislý na Masturbaci, druhý na žrádle a třetí na sexu.. Který šílenec tohle mohl vytvořit ? Mám sice rád Humor Setha Macfarlena, který je tomuhle seriálu dosto podobný, ale Pětihvězdičková záležitost tohle není.. Nápad i Maňásci jsou dobře udělaní, ale myslím, že tady se už s tím "Fekálním" humorem trochu přehání.. 77% ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle seriálu je South Park jen animovanej večerníček pro předškoláky s bryndákem kolem krku. Mix porna, vulgárních narážek, masturbování, alkoholismu a výukového ponaučení o sledování tv s hlavními členy co jsou maňásci a celé je to zabalené do neuvěřitelně vtipného hávu, že se bude za panděro popadat a řezat smíchy zároveň. Takhle jsem se kolem půlnoci už dlouho nepobavil. ()

Reklama

Reklama