Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V této britské komedii vystupují maňásci ve světě dospělých kde se vše točí kolem sexu a alkoholu... Hlavní hrdinové Fat Ed Tubbs, Lapeño Enriquez a Mervin J Minky jsou za každou špatnost. Fat Ed je sprostý a násilný fanoušek heavy metalu, Lapeño brazilský sexsymbol neodolatelný pro každou ženu (a některé muže) a Mervin mentálně retardovaný sebedestruktivní fanatik posedlý masturbací. Společně se vydávají na cestu plnou zápasení, maňáskového porna a klonování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

kubas369 

všechny recenze uživatele

Docela kolísavá kvalita u jednoho dílu se nudíte u druhýho máte záchvaty smíchu. Jediný co mužu doopravdy vytknout je to, že místama maňásci tlačí až zbytečně moc na pilu ale jinak originální svěží a prostě cool. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jestli by to bez té vulgarity, sexuality a nemravnosti bylo vůbec ono. Jasně že ne! Bez tohoto faktu, by to byla moderní maňásková Kouzelná školka s Dádou Patrasovou. Takový fekální, záchodový humor dokáže vytvořit jen MTV. Díky za to:D ()

RCecko 

všechny recenze uživatele

Varování tento pořad obsahuje scény nepokrytě vyobrazující sex mezi lidmi a maňásky!! Jak uvařit hovno !! ...a další skopičiny těcho 3 maňásků, u kterých se dosti nasmějete :-D ()

Romanka89 

všechny recenze uživatele

Ortodoxní metalista Ed, retardovaný honimír Mervin a kanec Lapeňo - naprosto báječnej seriál! Upozornění: tento pořad obsahuje humor pro velký, semtam násilí, scény vyobrazující sex mezi maňásky a lidmi, což může někoho lehce šoknout. :) škoda že je těch dílů tak málo. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Kvalita jednotlivých dílů značně kolísá, některé jsou naprosto výborné, některé jsou slabší. Osobně se mi nejvíce líbily asi první tři díly a pak se to nějak okouká a už to nebaví tak, jako právě tyto díly. Asi bych dal více prostoru Mervinovi na úkor Lapenovi, který mi z té trojky přišel asi nejslabší. Rozhodně to ale stojí za zkouknutí, zas tolik dílů to nemá. 60% ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

MTV přináší do našeho světa kvalitní kulturu:-) Kdo by těm "chlapům" nezáviděl? Jen sex, chlast a pařba, nic víc k životu nepotřebují. Někdy je to až nechutné, ale proč ne... většina dílů je geniální. ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Opravdu ujetá, sprostá, vulgární, fekální ptákovina. Při prvním díle jsem sral smíchy, charaktery jsou perfektně vykreslené, Lapeňo je vážně sexmašina, Fat Ed je tvrdej a Mervin blbej, a všichni jsou to prasáci, sprosťáci, bordeláři, kurevníci a vůbec největší hovada, co si dokážu představit. Fakt mě to dostalo, kde jinde si užiju tolik prasáren (kromě domova)? Výborný dabing a dobrý kundy, ehm, holky. Co je to kurva za detail?!? ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Tak toto je presne moja šálka čaju. Nechutný a perverzný humor bez zábran, celé je to navyše nezmysel lebo tu hlavných hrdinov hrajú bábky. Tempo a kadencia dobrých vtipov síce kolíše ale aj tak je to jeden z naj seriálov aké som videl. ()

Radiohead8 

všechny recenze uživatele

Velmi neobvyklý, originální, avšak dost rozporuplný seriál... Vtipný, zábavný, občas trapný a nechutný.. V celku se nedá mluvit o inteligentním humoru, ale bavím se. ()

-Yojimbo- 

všechny recenze uživatele

Nejsprostší, nejnechutnější a nejúchylnější seriál s častým zobrazením sexu mezi lidmi a maňásky. Pokud na něj budete koukat sami, často se přistěhnete jak nevěřícně kroutíte hlavou, pokud na něj budete koukat s přáteli, umřete smíchy. Viděno s přáteli :) ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Jo jo,tak na FURT TV jsem jeden čas ujížděl opravdu dost.Každou chvíli jsem to musel někomu pouštět.Nejlepší bylo je pozorovat,protože když mi to jeden kamarád pustil poprvé,tak jsem nevěřil vlastním očím a v duchu jsem si říkal co to je???Jo a Mervin byl dost úchylnej.DJ Lapeno byl týpek.Fat Ed to byl taky řízek.No jak říkám to velice krátké období jsem to miloval.Teď už nejspíš ne. ()

Reklama

Reklama