Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvacetiletá Veronika žije v Praze s hrubiánským přítelem Václavem. Když je muž zatčen za krádež počítače z kanceláře, kde dívka pracuje jako sekretářka, skončí on ve vězení a ona je na hodinu propuštěna. Ve snaze získat peníze na jeho propuštění obrátí se nejprve na matku, která ji však nepříliš vybíravými slovy odmítne, a nakonec na kamarádku Lucii, která se živí jako prostitutka na telefon. Ta jí sice nemůže půjčit tolik, kolik by potřebovala, ale nabídne Veronice, že jí přenechá svého příštího zákazníka, obchodníka Jima Johnsona, který má právě přiletět z Ameriky. Veronika zděšeně odmítne, protože udělat něco takového je pro ni nepředstavitelné, ale Lucie, která by ráda získala čas k návštěvě svého přítele v Amsterodamu, ji nakonec přemluví. Veronika se vydá na letiště, kde nejprve vyprovodí Lucii, a pak si vyzvedne Johnsona. Omylem však jiného muže stejného jména, černošského jazzového muzikanta, který přijel jako záskok za nemocného kolegu na evropském turné jazzového orchestru. Ten pravý Johnson se totiž zdržel při celním odbavení a je omylem vyzvednut Soňou, kterou na letiště poslali organizátoři koncertu. Záměna není odhalena jen proto, že Američané nerozumějí ani slovo česky, a obě dívky zase neumějí anglicky. Situaci navíc zkomplikuje Václav, který je nečekaně propuštěn z vězení, a když se dozví, že si Veronika vyrazila s neznámým černochem, vydá se ji se svým kumpánem Belfagorem hledat. A zatímco bloudí ulicemi, Veronika a Jim najdou způsob, jak spolu komunikovat, a Soňa s druhým Jimem se snaží pomoci prostituce Apollonii, přizvané Jimem k milostným hrátkám, kterou nečekaně přepadne deprese. A když se nakonec všichni náhodou setkají v jazzovém klubu Agharta, je to setkání nejen dramatické a současně humorné, ale také v mnohém překvapující. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (130)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Matafakaholýšit... Co tohle zase bylo?... 8-o . . . To měla být prosím "KOMEDIE" (?!) . . . No - asi tak jako ten předchozí (dnes večer též Novou servírovaný - asi jako předfilm ;-) dokundament ( http://www.csfd.cz/film/258270-fenomen-gott/ ) . . . Po Mr. Gottovi Mr. Johnson. Tak tomu říkám dramaturgický vý-Mr-d... Komedie na komedii (myšleno fak ironicky, že...). Chuděna Klárka Issová. Po indiánským létu černouškovský bezčasí... .-( . . . A nespraví to ani ta špetka jazzu... - - - P.S. Už přepínám... :-] - - - - - (Poprvé viděno ve vskutku >božském< kulturbloku 9.5.2009 na novoidním (k)anále, komentář zde už s vrtěním jako čtvrtý - 9.5.2009) ()

tmx odpad!

všechny recenze uživatele

To není komedie, to je naprostá tragédie... Film si zakládá na absenci dialogů, k tomu nemá prakticky žádný děj a ke zbytku se raději ani nevyjadřuju... Film je zhruba v polovině a sleduju ho dál jen z důvodu, abych zjistil, jestli se to stane nejhorším filmem, co jsem kdy viděl. Nejhodnotnějším zážitkem ze sledování tak teď byla reklama na Aha s hlavním tématem "Nejkrásnější zadečky světa". - - - - - Pane Boogeymane, toho kokota si příště nechte od cesty. Tragický film pozná po víc jak půlce i průměrně inteligentní šimpanz. :-P ()

Reklama

Seal269 

všechny recenze uživatele

Začlo to jako dost šílená céčková parodie. Některé scény a dialogy by neprošly ani v ochotnickém divadle. Pokud ale překonáte prvních 20 minut, začne vás příběh svou absurdností bavit a nakonec se objeví i nemálo vtipných momentů. Na víc než průměr to však nedosáhne. Pokud vám nevadí střeštěné filmy, klidně si to pusťte jako oddechovku. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem fajn, vypadalo to hodně nadějně, prostředek poměrně nuda, konec předvídatelný happy-end. Nevim proč, ale nedsedla mě moc role L. Vondráčkové. Má všude ve všem podobný výraz a IMHO moc hrát neumí. (zpívat taky ne ale to je jiná kapitola) ;-) Kdo mile překvapil byl Hynek Čermák který byl ve své roli fakt super. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek jsem si myslela, že to bude šílená kravina. Ale chtě nechtě se mi to zalíbilo. Když pominu logikou blbost, jako že hlavní postava neuměla ani slovo anglicky (což snad ani není možné v téhle době), zůstane mi celkem oddychový český film s dobrým obsazením, skvělým koncem a výbornou hláškou: Dal jsem mu padělané dolary. Mám vždy nějaké pro případ potřeby :-D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama