Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi vyznavače jedničky. Hatchet považuju za pouhý průměr a to se dvojce povedlo dokonale udržet. Nikdy jsem nebyl ani fanouškem vzhledu Victora Crowleyho. Byli tu lepší mutanti. Ale takovou parádní motorovku jako tady jsem ještě v žádném hororu neviděl :D A pár dobrých scén se tu taky našlo. Např. useknutí vrchu hlavy o stůl. Snad jen škoda, že nedostal prostor Lloyd Kaufman, byla by aspoň větší legrace. 60% ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla stoprocentní kravina.Už první Hatchet nebylo buhvíco suprovýho,ale prostě to člověku nedá,a musí čučet i na pokračování.Ale tohle už vážně ne.I přes špatnou kvalitu staženýho materiálu,a špatně načasovaný titulky,jsem poznal ,jaká debilní pitomost to je.Všichni tam pronášej stupidní kecy,první polovina je navíc opravdu nekoukatelná,a když se po hodině začne vraždit,tak já už film vypínal.Strašný.0%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama