Reklama

Reklama

Within Temptation - Mother Earth Tour

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (8)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit výkony v jednotlivých tour této kapely, všechny jsou totiž unikátní a skvělé, skoro bych mohl říct bezchybné. Vždy předvedou velkolepou show. Within Temptation mám rád a kdykoliv si tohle dvd rád pustím nebo se zaposlouchám do hlasu Sharon den Adel. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mohlo dávat více hvězdiček, tak je bez dlouhého přemýšlení dám. Within Temptation jsem objevila poměrně nedávno. Pouštěla jsem si písničky od Kate Bush a objevila jednu její písničku, kterou právě WT předělali do metalového hávu. Samozřejmě jsem kapele neodolala. Je to moje krevní skupina. Jejich koncerty a písničky si užívám. Písňě ICE QUEEN a MOTHER EARTH jsou nádherné. Pro neznalé: kapela byla založena v Holandsku, v roce 1996. Založil ji kytarista Robert Westerholt a zpěvačka Sharon den Adel ( velmi všestranná zpěvačka). Dává do vystoupení všechno. O Within Temptation můžu hovořit jedině v superlativech. Asi bych se tady úplně celá rozplynula. ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle kapelu jsem viděl i slyšel na tomto dvd úplně poprvé, proto nemůžu dát plné a objektivní hodnocení, ale hráli velmi slušně. ()

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Začátky této kapely mám moc rád. :-) Kapela v době Mother Earth tour zní daleko odlišně než v roce 2011 (doba vydání alba The Unforgiving). Především je tu cítit pevný metalový základ a to zejména u písní z prvního alba Enter. Některý písně jsou hodně temné a nebál bych se je označit za gothic či doom. Potom jsou tady písně z alba Mother Earth, které zaznamenalo už i komerční úspěch a to díky songům jako Ice Queen, Mother Earth či Deceiver of Fools. Jsou tady ale i pomalé balady, které kapele opravdu sluší. Sharon den Adel už tenkrát byla skvělá zpěvačka, která zpívala s velkým nasazením. Within Temptation je prostě kapela, která umí hrát živě!!! ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Ako DVD je to trochu sklamanie - tie tri koncerty, neboli totiž úplné a ani neverím, že dokopy na každom z nichodohrali len toľko skladieb. Ale cez to všetko veľmi kvalitné DVD mojej obľúbenej skupiny. A skladba Enter je hudobným prepisom snáď nemožného ... spoločne s The Promise, Our Farewell a Restless vrchol koncertu. ()

Reklama

Reklama