Reklama

Reklama

Tři sestry - 20 let naživu

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2005, 120 min

Obsahy(1)

Playlist: 01. Intro-vlachovka
02. Ztráta imunity (Aids)
03. Veselý rokenrol
04. Hrábě
05. Homosexuál
06. Ta naše rytmika
07. Aida
08. Už koluje fáma
09. Konec Bulla Máchy
10. Pijánovka
11. Sovy v mazutu
12. Pépa motokář
13. Dederon
14. Šlupka
15. Pumpa
16. Kelti I
17. Kovárna III
18. Alkohol je
19. Venda
20. Bohužel
21. Trageédie JRD Čifáre
22. Jéjéjéjéjé
23. O strašlivé vojně s Turkem
24. Budapešť
25. Metalice
26. Nechci do ústavu
27. Život je takovej
28. Zelená
29. Mexiko
30. Kovárna I
31. Průša
32. Modlitba pro partu (diseman)

(více)

Recenze (31)

Smok 

všechny recenze uživatele

Nedá sa mi dať menej ako 5, ku sestrám mám srdcový vzťah už dobrých 15 rokov. Fanánek je pán textár, hudobník a recesista. Navyše playlist tohto dvd je výborne zvolený, koncert má šťavu a krásne odsýpa. To sa snáď ani nedá spočítať, koľkokrát sa mojim rodným mestom v skorých ranných hodinách ozývalo povestné: " Život je takovej...." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvojhodinové živé vystúpenie legendárnej pražskej pub-punkovej kapely Tři Sestry, ktoré odohrali pri príležitosti dvadsiateho výročia ich vzniku. Pripravili pre svojich fanúšikov fakt parádnu show. Zahrali dobre zvolený výber známych skladieb, pozvali bývalých členov a dali priestor aj svojim spriazneným hudobným hosťom. Nastúpili vo výbornej forme a predviedli obdivuhodný výkon. Ich karieru sledujem prakticky od samého začiatku. Preto ma tento jubilejný, nadupaný koncert velice potešil. Trom Sestrám prajem, aby im to takto perfektne šlapalo ešte aspoň ďalších dvadsať rokov. Old Punks never die! ***** ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt zbytečně vložené trapné chlastačky na Keltské noci vložené v bonusech bylo by to jasných 5 hvězd. Protože Tři sestry mají u mě kultovní status. Kapela s kterou vyrůstám od jejich počátků a od které mám několikanásobně naposloucháno. Koncert je naprosto strhující a má neuvěřitelnou gradaci. Nejsilnější sestava ve složení :Fanánek, Magor, Nikotýn, Sahula, Karásek, (chybějící tragický zesnulý Hadr) se také mihne. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tři sestry sú moja srdcovka a tak bolo pre mňa povinnosťou pozrieť si tento záznam z koncertu k ich 20. výročiu. Koncert je nabitý ich najväčšími peckami a členovia sami vrátane Fanánka a Magora sú jedna charismatická postava vedľa druhej. U slávnej skladby "sovy v mazutu" sa tu objaví aj dnes už nebohý František Sahula. Dám si sedum piv a jednu zelenou. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už koluje fáma, že ztratili jsme klíče. A kdo nepije s náma, bude brzo... v píče! Už koluje fáma, že otočíme rundu. A kdo nepije s náma, ta ať ukáže... kundu! Už koluje fáma, že exáč to je hračka. A kdo nepije s náma, to je pěkná... sračka! Už koluje fáma, že vzbudili jsme smrt. A kdo nepije s náma, to je pěknej... zmrd, zmrd! Už koluje fáma, že nám není rovno. A kdo nepije s náma, ví o životě... hovno! Výbordelnej koncert, skvělý hosté a vychytaná atmoška. Sestry jedou dál, i když maj od tohohle koncertu na zádech další křížek. Fanánek na Hrad! ()

Zajímavosti (1)

  • Na koncertě jsme také mohli vidět hudební skupiny Divokej Bil a Wohnout. (Jeza07)

Reklama

Reklama