Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První kompilace, která zachycuje v digitální kvalitě všechny klipy skupiny Metallica, jež byly natočeny v rozmezí let 1989-2004.

Seznam skladeb:  01. One
02. Enter Sandman
03. The Unforgiven
04. Nothing Else Matters
05. Wherever I May Roam
06. Sad But True
07. Until It Sleeps
08. Hero Of The Day
09. Mama Said
10. King Nothing
11. The Memory Remains
12. The Unforgiven II
13. Fuel
14. Turn The Page
15. Whiskey In The Jar
16. No Leaf Clover
17. I Disappear
18. St. Anger
19. Frantic
20. The Unnamed Feeling
21. Some Kind Of Monster
Bonus:
22. 2 Of One - Introduction
23. One [Jammin' verze]
24. The Unforgiven [Theatrical verze]
25. Metallica: Some Kind Of Monster Film Trailer (blitzer)

(více)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká skupina Metallica patrí medzi tie kapely, ktoré majú môj neskonalý obdiv a prirodzený rešpekt. Mám rád ich hudobnú tvorbu, žerem ich pódiovú show, páči sa mi ich image a vyhovujú mi aj ich názory. Metallica mi bola vždy srdcu blízka. Preto je kompletná kolekcia videoklipov, ktoré natočili v rozmedzí rokov 1989 až 2004, pre mňa skutočným pokladom. Väčšina klipov, ktoré sú súčasťou tohoto DVD sa dá na čsfd ohodnotiť aj individuálne a takmer všetky odo mňa dostali päť hviezdičiek. Takže pri hodnotení titulu "Matallica: The Videos 1989-2004" nemám nad čím váhať a tak dávam plný počet. ***** ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Paradoxně nejlepší klipy udělala Metallica v době, kdy se od thrashe vzdálila na míle daleko a v zaprodaných devadesátkách natočila videa ke svým populárním hard rockovým skladbám. Mezi nejlepší řadím určitě Until It Sleeps, Hero Of The Day, The Memory Remains nebo I Disappear. Klipy mají nápad, mají drajv a už to nejsou jenom záběry na kytarové pražce a velké detaily tváří kapely. Úplným vítězem je však The Unnamed Feeling - krásná symbolika, poselství, špinavý look a v neposlední řadě tvrdý garážový song, který shrnuje celé album St. Anger a působí jako očistec nad uplynulou "popíkovou" dekádou. Death Magnetic pak ukázal, že návrat Metallicy do thrashových vod se stal skutečností. P.S.: stejně si stokrát radši pustím nějaký koncert ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kolekce všech videoklipů "největší" rock/metalové kapely dneška. Mne osobně vždy dostává klip a song ONE. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Skvělá sbrka klipů, na tohle DVD jsem dlouho čekal. Ale obecně se mi zdá, že u Metallicy (cose klipů týče) platí: Čím starší, tím lepší. Enter Sandaman je asi Best (videoklip).. Metallica Forever!! ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

I když je to chvílemi trochu násilně ponuré, moc lepšího toho na MTV nechodilo. A k takovéhle hudbě bych se vydržel dívat i na Paroubkův ksicht. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skvělá kompilace, kteoru musí jednoduše vlastnit každý opravdový´fanda Metallicy, která nám všem dělá radost už tak dlouho. ()

vincchuppo 

všechny recenze uživatele

--------------------------------------------------------------!!!!METALLICA FOREVER!!!!------------------------------------------------------------------ ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Skvela zbierka skvelych videoklipov, takže jedina vec, ktora silne zamrzí je, že METALLICA nenatočila nejake tie klipy aj v rokoch 83 - 86 :( ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

Metallica je nejlepší skupina všech dob a to mi nikdo nerozmluví! 5* bez debat a k tomu vynikající poslech ... ještě že mám originál! ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Áááá, nářez střídá nářez. Na tomhle výběru najdou fandové Metallicy všechny klipy, co mají tak rádi. Osobní výběr: One, Wherever I May Roam, King Nothing a I Disappear ()

kazatelSVK 

všechny recenze uživatele

Parada...!!Metallica rozhodne neni najlepšia,ale medzi Top the Best ma určite svoje miesto!A k tvorbe??.. Krasa,nádhera,monumentalnosť!! ()

Reklama

Reklama