Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice zkušených mechaniků má opravit jedno mírně poškozené auto. Začínají se dít divné věci. Auto samo startuje a také se okolo něj stávají podivná úmrtí. Mechanici zjistí, že auto se je snaží zabít a začnou proti němu bojovat všemi možnými prostředky. (darek kartac)

Recenze (25)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekedy v druhej polovici roku 2010, som videl na tento snímok v lokálnom kine trailer. Mysliac si, že ide o ďalšieho zástupcu veľkorozpočtového 3D predstavenia, vtedy tak populárneho. Ale prach opadol a film nikde, dokonca do teraz. O čo šlo? Neviem, ale myslím, že by to na veľkom plátne malo svoju vlastnú skutočnosť a životnosť. P.S. Pôvod tohto ,,Superhybridu,, mi prišla dosť desivá a aj keď je to v rámci žánru tak... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Že som posadnutá posadnutými vecami , to som už v 1nom komente spomínala. V tomto prípade sa 1ná o ďalší " autičkársky " výstrel " , ktorý ale svojim predchodcom ( aj tých som spomínala ) nesiaha ani po úvodné titulky ( mimo B.C.... ). Zasmoklený a benzínom nasiaknutý titul , plný NEuveriteľne načasovaných situácií a tá záverečná vykrádačka - tá to celé rolovala nadol. Ak ale vezmem v úvahu , že nemôžem od každého titulu v danom žánry očakávať rovnaké parametre , lebo to sa proste nedá ,tak tú 3ku upnem. Som si totiž istá, že počas projekcie " v autokine " by som určite nevycúvala. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se o původu našeho hybrida příliš nedozvíme, tak tvůrci přišli s jistou teorií o některých hlavonožcích, kteří se dokáží „proměnit“ i v kus korálu či napodobeninu jiného zvířete, jen aby nalákali svou kořist. A chapadlovité monstrum se skrývá i pod kapotou tohoto hybrida. Což je nám bohužel ukázáno až příliš brzy a ještě navíc v nepříliš povedeném digitálním provedení. Ony celkově byli ty CGI efekty na dosti bídné úrovni (tedy alespoň jejich valná většina). Navíc osobně dávám přednost tomu, když nám toho není prozrazeno mnoho (jako tomu bylo třeba u Christine) a tvůrci vše nechají na představivosti samotného diváka. Ani samotná atmosféra zde není zrovna dvakrát povedená, ale na několik zajímavých momentů se dá přece jenom narazit. Kupříkladu pronásledování střelené sekretářky Marii a následná demolice kanceláře patří k tomu nejlepšímu, co mi zde bylo nabídnuto. Ona celkově mě asi nejvíc bavila prostřední pasáž filmu. Začátek byl poněkud zdlouhavý a většina postav mi nepřišla nějak zvlášť zajímavá, ale když nastala honička po garážích, začal jsem se i bavit. Jenomže nastal další problém a to ten, že po nějakém čase už to začalo být zdlouhavé a poněkud nudné. Ono taky sledovat čtyřicet minut nahánění po třípatrové budově bez nějakého kýženého efektu, nikomu moc nedá. Naštěstí tupost některých postav a jejich smutný osud alespoň v některých momentech pobavili. Super Hybrid tak sice v mých očích nedosáhl ani průměrné kvality, ale několik světlejších okamžiků by se tu přece jenom našlo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě docela překvápko. Některé komenty od hybridních uživatelů mě odrazovali, ale nakonec jsem se do toho pustil a nedopadlo to tak zle. Průměrné béčko, které obsahuje vše, co takový film mít má. Efekty na bodě mrazu, scénář jak z večerníčku, ale stejně mě to nenudilo. Stopáž ujížděla rychle jako Mustang a snímek mě opravdu bavil. Taková jednohubka, která se sice asi nedá doporučit, ale do odpadových vod určitě nespadá. ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za tu nádherně pokroucenou variantu evoluční biologie, která umožňuje zkřížit oliheň s autem a výslednému tvoru přiřknout vlastnosti transormers. Klišovitá dějová linka, pitomé postavy, u kterých je snaha o něco-jako-psychologizaci jen zbožným přáním scénáristů a mizerné efekty. Ale ona to nakonec byla celkem sranda. Asi ne na místech, kde tvůrci plánovali, ale přece... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama